Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ Η 'ΑΥΓΗ' ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ;;;




(Παραθέτουμε ένα άρθρο για το ζήτημα, αλλά και τις διαφορετικές μας απόψεις, για το πώς πρέπει να γίνουν οι δέοντες χειρισμοί). 
Τι δείχνει η επίθεση της (ΔΟΥΛΙΚΩΣ φιλοκυβερνητικής) εφημερίδος “Αυγή” εναντίον του Αρχιεπισκόπου κ.Ιερωνύμου; Ότι η Εκκλησία, δεν έχει ως αντίπαλο (απλώς) τον κ. Φίλη, αλλά τον 'ΣΥΡΙΖΑ'! Γι’ αυτό, αφού η Εκκλησία δέχεται πολιτική επίθεση, (ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά άλλως τε...) πρέπει να παίξει (ΙΣΩΣ), με πολιτικούς όρους, αν θέλει να κερδίσει την μάχη για το μάθημα των Θρησκευτικών και να διατηρήσει εν ισχύ, το σημερινό καθεστώς Εκκλησίας και Πολιτείας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για φιλης χοντρος

Το πρόβλημά μας, δεν είναι απλά ο κ. Φίλης. Μακάρι να ήταν, αναφέρει ο αρθρογράφος κ.Παν.Τελέβαντος. Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται ΠΙΣΩ από τον κ. Φίλη αλλά και ολόκληρο το κόμμα του 'ΣΥΡΙΖΑ' με την Εκκλησιομαχία και τον (ΑΚΡΑΤΟ!)  ε θ ν ο μ η δ ε ν ι σ μ ό,   που το χαρακτηρίζουν!

Αποτέλεσμα εικόνας για φιλης χοντρος
ΕΙΤΕ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "ΟΡΕΙΝΑ" ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ
ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΙΟΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΤΟΝ "ΠΑΙΡΝΕΙ" Ο ΜΟΡΦΕΑΣ!
ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ, ΛΟΓΩ ..."ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΩΝ" & ΠΟΙΚΙΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ "ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ"...

Ακόμη και αν ο κ. Τσίπρας αντικαταστήσει τον κ. Φίλη στο Υπουργείο Παιδείας, ένας άλλος (ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ!) θα καταλάβει την θέση του, που θα διοριστεί στο Υπουργείο Παιδείας για να υλοποιήσει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ...

Με αυτά τα δεδομένα καθόλου δεν ωφελούν δηλώσεις, εναντίον του χαρακτήρα του κ. Φίλη, επειδή κάποιος άλλος θα διαδεχθεί τον κ. Φίλη, που θα συνεχίσει την ίδια πολιτική την οποία και θα υλοποιεί, δίνοντας λιγότερο στόχο από ότι ο σημερινός (...τεραστίων "διαστάσεων"!) Υπουργός Παιδείας.

Αντίθετα είναι επιβεβλημένο, η Εκκλησία να αποδεχθεί τους όρους του παιγνιδιού και να πολιτικοποιήσει το θέμα. 

[Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ"! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΕΟΚΙΝΗΤΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ 'ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ', ΠΟΥ Η ΠΛΟΥΣΙΩΤΑΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΑΙΩΝΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ! 
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΗ, ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ... "Παπαφλέσσας"]

Χρειάζεται να προσεγγίσει την αντιπολίτευση και να ζητήσει την συμμαχία της για να αποτραπούν τα δεινά κατά της Εκκλησίας, του μαθήματος των Θρησκευτικών και των εν ισχύ σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας. 

(ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ "ΧΛΙΑΡΕΣ", ΕΩΣ ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ. 

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑΧΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΛΑΓΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΑ - με τον ξένο ανθελληνικό παράγοντα... -   ΚΟΜΜΑΤΑ; 
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΑΓΙΑ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ, ΠΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ, ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ!
ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ, ΟΣΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΕΠΙ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΣΕ  Δ Υ Ν Α Μ Ι Κ Η    Π Α Ν Σ Τ Ρ Α Τ Ι Α !!! 
ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΠΙΣΤΗ & ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ! 
ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ 'ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ! 
ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΑΝΑΓΚΗ" ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΙΕΡΕΣ "ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ 'ΚΑΙΣΑΡΑ'!!! "Παπαφλέσσας")

Η συμμαχία της Εκκλησίας με την αντιπολίτευση δεν μπορεί να εδράζεται στην (ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ!) αφελή άποψη, ότι δήθεν υπάρχουν χριστιανικά κόμματα. Υπάρχουν, όμως, αστικά κόμματα που δεν έχουν τις ιδεολογικές μαρξιστικές αγκυλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων του. 

Όλα τα κόμματα βλέπουν με χαρά (;;;;;;;;;;) τη συμμαχία με την Εκκλησία, επειδή τους προσκομίζει πολιτικό όφελος. Ας το εκμεταλλευτεί, λοιπόν, η Εκκλησία.

[ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕΒΑΣΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ "ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ". Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ "ΚΙΝΕΙΤΑΙ" ΑΠΟ ΚΥΝΙΚΕΣ "ΩΦΕΛΙΜΙΣΤΙΚΕΣ" ΣΚΕΨΕΙΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.
ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ "ΓΕΜΑΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ", ΑΠΟ ΤΑ "ΒΕΛΗ" ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ! ΝΙΚΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ, ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΠΡΕΠΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ! "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!