Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΒΡΕ, ΒΡΕ, ΒΡΕ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΟΣ Ο ...ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ!!!!

(ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 'ΕΠ' ΑΥΤΟΦΟΡΩ'! ΤΙ ..."ΑΤΥΧΟΣ" ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ...)

aristera_tromokratia__article-1

("ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ"! ΚΑΝΟΥΝ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΩΡΑ, ΤΑ ...'Σ Φ Υ Ρ Ο Δ Ρ Ε Π Α Ν Α' ;;;) Η ληστεία έγινε προχθές Τετάρτη 09/11, το μεσημέρι. Ένας 34χρονος ..."απαλλοτριωτής"(!) μπήκε στο υποκατάστημα της τραπέζης Πειραιώς στην Νέα Αρτάκη, φορώντας μια αποκριάτικη μάσκα, σκούφο και μαύρα γυαλιά! 
("Απηγορευμένη είδηση"! ΑΥΣΤΗΡΩΣ!)

Αποτέλεσμα εικόνας για BANK ROBBER

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

Υπό την απειλή ενός αυτομάτου 'καλάσνικοφ' βούτηξε ...306.275 ευρώ! Αλλά, μόλις βγήκε από την Τράπεζα, 'Ω ΤΗΣ ΑΤΥΧΙΑΣ', έπεσε πάνω σε αστυνομικούς,  που τον μάγκωσαν! (Μά, οι κομμουνιστές, δεν λένε, ότι "μάχονται" ανέκαθεν για την ...ειρήνη; Τί το ήθελε τότε το ...σοβιετικό αυτόματο; Και πώς το "βρήκε";;; Έ;)


Αποτέλεσμα εικόνας για BANK ROBBER


Αλλά, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, ο λεγάμενος είναι  α ν α ρ χ ο κ ο μ μ ο υ ν ι σ τ ή ς και σε μια δίκη του, το 2007, είχαν πάει έξω από τα δικαστήρια για να του εκφράσουν την «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» τους, μέλη από την λίαν ...προοδευτική «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Μάλιστα, κάποιοι εξ’ αυτών έχουν συλληφθεί, ως μέλη της τρομοκρατικής οργανώσεως.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΗΣΤΗΣ ΣΚΙΤΣΟ

Κάπως έτσι, επισημαίνουν τοπικές δημοσιογραφικές πηγές, ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, να ερευνήσει την τωρινή ληστεία στη Νέα Αρτάκη, για να ξεκαθαριστεί αν έχει κάποια σχέση με τρομοκρατία...

"IΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!