Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΓΑΛΛΙΑ : ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ ..."Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Ε Ι" ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

(ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ...ΔΑΚΡΥΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!)



Ένα νέο βιβλίο συγκλονίζει τη Γαλλία. Έχει τίτλο «Η καμπάνα θα χτυπήσει αύριο;» ( 'Les cloches sonneront-elles encore demain?') και συγγραφέας του είναι ο Φιλίπ ντε Βιγιέρ. 
Η Γαλλία είναι πλέον από προπύργιο της δυτικής χριστιανοσύνης, προπύργιο του ...Ισλάμ. Με ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΘΑΔΕΙΑ οι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές, θέλουν να ξαναγράψουν την γαλλική Ιστορία, υπό το πρίσμα της «προσφοράς του ισλαμικού πολιτισμού», αναφέρει ο συγγραφέας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΜΠΑΝΕΣ


Του Giulio Meotti
ΠΗΓΗ: 'GATESTONE Institute'

«Η Γαλλία έχει αντιμετωπίσει πολλές ατυχίες στην ιστορία της, αλλά για πρώτη φορά αντιμετωπίσει το φάσμα της Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Ε Ω Σ! Στην Γαλλία υπάρχουν δύο ομάδες, οι νέοι που βαδίζουν υπερήφανα και οι εξαντλημένοι, που δεν έχουν καν ιδέα για τις συνθήκες που απαιτεί η σωτηρία τους», αναφέρει.

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN FRANCE
TO TZAMI ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ...
Η Αβινιόν δεν είναι πλέον η πόλη των παπών, αλλά των σαλαφιστών! Στο Σεντ Ντενί όπου αναπαύεται ο Κάρολος Μαρτέλος (βασιλιάς που συνέτριψε την αραβική εισβολή στη Γαλλία τον 8ο αιώνα) και άλλοι βασιλείς, κυριαρχεί η ...μαντήλα! Αν απομένει ακόμα κάτι όρθιο εκεί, οφείλεται στους Αφρικανούς και Ταμίλ χριστιανούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN FRANCE
ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ...
Οι καμπάνες ήδη, ΔΕΝ ΗΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ  στο Μπουασέτ στην περιοχή του Μάρνη, στα προάστια του Μετς, όπου οι κοσμικές αρχές, έχουν  Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Σ Ε Ι  την κρούση τους, αλλά σε όλη την Γαλλία, ηχεί ήδη η φωνή του μουεζίνη! Η Γαλλία δεν είναι πλέον μια ρωμαιοκαθολική χώρα και πολλοί αναρωτιούνται, αν δεν είναι το Ισλάμ η επικρατούσα θρησκεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN FRANCE
ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ...
Εκτιμάται, πως στην σημερινή Γαλλία, ότι για κάθε θρησκευόμενο μουσουλμάνο, υπάρχουν τρεις θρησκευόμενοι ρωμαιοκαθολικοί. 
Όμως αν υπάρξει καλύτερη ανάλυση, φαίνεται πως η αναλογία είναι ακριβώς αντίστροφη!




Επίσης οι ρωμαιοκαθολικοί που πηγαίνουν στην εκκλησία, σε ποσοστό 65%, είναι ηλικιωμένοι. Αντίθετα το 73% των θρησκευόμενων μουσουλμάνων είναι κάτω των 50. Έτσι φαίνεται πως στη Γαλλία, για κάθε έναν νέο χριστιανό υπάρχουν τρεις νέοι μουσουλμάνοι!

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN FRANCE

Το ίδιο ισχύει και όσον αφορά τους χώρους λατρείας. Υπάρχουν περίπου 2.400 τζαμιά στη Γαλλία σήμερα, σε σχέση με τα 1.500, που υπήρχαν το 2003!...

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN FRANCE

Αυτό αποτελεί και το πλέον ευδιάκριτο ορατό σημάδι της αναπτύξεως του Ισλάμ στην Γαλλία. Ακόμα και στην νήσο Κορσική, που το 2003 δεν υπήρχε κανένα, σήμερα λειτουργούν 11 τζαμιά!

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN FRANCE
ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΣΕΝΤΕΤΙΕΝ...
Οι μουσουλμανικές χώρες ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ (...) τα τζαμιά στην Γαλλία. Οι ξένες δωρεές καλύπτουν κατά μέσο όρο, το 50% του συνολικού κόστους κατασκευής και λειτουργίας. 
Για το μεγάλο τζαμί του Στρασβούργου, το 37% των πόρων προήλθε από το Μαρόκο και το 13% από την Σαουδική Αραβία και το Κουβέϊτ....

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN FRANCE
ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΖ...
Το τζαμί στο Ρουασί ντε Μπριέ, χρηματοδοτήθηκε από το ...Ομάν με 1,8 εκ. ευρώ, που αντιπροσωπεύουν τα 2/3 του κόστους κατασκευής. Στην Μασσαλία, το Κατάρ κατέβαλε το 25% του κόστους κατασκευής του εκεί τζαμιού.

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN FRANCE
ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΛΥΟΝ...

Την ίδια ώρα, ένας Γάλλος ιερέας δολοφονήθηκε μέσα στην εκκλησία, από μουσουλμάνους εξτρεμιστές, μουσουλμάνοι ηγέτες καλούν σε κατάληψη των μη χρησιμοποιούμενων εκκλησιών και της μετατροπής τους σε τζαμιά, χριστιανοί πετάγονται έξω από εκκλησίες από τις αρχές για να ...κατεδαφιστούν!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN FRANCE
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΛΥΟΝ...
Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN FRANCE
...ΕΝΩ ΤΙΣ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ!!!
Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013, ΣΤΟ
ΣΕΝΤΜΠΛΕΖ ΝΤΕ ΜΠΡΕΪΓ...



Ο χριστιανισμός στην Γαλλία πιέζεται από το κοσμικό κράτος και το πολιτικό Ισλάμ. Σε 40 χρόνια η Γαλλία θα είναι το ευρωπαϊκό κράτος, όπου ο μουσουλμανικός πληθυσμός, θα είναι ο πιο σημαντικός. Γι’ αυτό, για το 45% των Γάλλων ρωμαιοκαθολικών, το Ισλάμ αποτελεί απειλή.
[απο το ιστολόγιο 'defence-point.gr'/"Παπαφλέσσας"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!