Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ (πισώπλατα!) ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟ και συνδικαλιστή!

Προσεκτικό  "Φ ρ ε σ κ ά ρ ι σ μ α" της Ιστορικής μας Μνήμης Έλληνες!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΗΣ ΤΙΚΑΣ


("ΑΥΤΑ" ΤΑ ΚΑΛΟΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, που μας αφορούν όμως, ΔΕΝ ΤΑ "Α Κ Ο Υ Μ Π Α Ν Ε"  ΕΔΩ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ...)
Στις 20 Απριλίου 1914, έγινε η περίφημη σφαγή του Ludlow στο Κολοράντο των ΗΠΑ, όπου δολοφονήθηκαν από τους (πολυδισεκατομμυριούχους ιδιοκτήτες) Ροκφέλλερς, 19 ανθρακωρύχοι και γυναικόπαιδα! 
(Όχι, μήν "ψάχνετε" το ΚΚΕ και ο ...χοντροπαραμυθάς 'Ριζοσπάστης', "ΔΕΝ το έμαθαν" ακόμη το γεγονός αυτό! Αυτόν τον μάρτυρα Έλληνα ανθρακωρύχο ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να τον ξέρουν...)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΗΣ ΤΙΚΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΗΣ ΤΙΚΑΣ

Μεταξύ αυτών ήταν και ο οργανωτής της πολύμηνης απεργίας, ο Έλληνας από την Κρήτη, Λούης Τίκας ή Ηλίας Σπαντιδάκης επί το ελληνικότερο, ο οποίος   δ ο λ ο φ ο ν ή θ η κ ε    π ι σ ώ π λ α τ α (!) την ώρα των διαπραγματεύσεων!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΗΣ ΤΙΚΑΣ

Το περίεργο είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ, συγχωρέστε μας αλλά αισθανόμαστε την 'ανάγκη' να το ξαναγράψουμε, ΚΑΝΕΙΣ στην Ελλάδα, ούτε (ψευδο-) δεξιοί, ούτε (ψευδο-) αριστεροί τιμούν τον γενναίο αυτό Ρεθυμνιώτη. 
Ίσως επειδή είχε τα κότσια να τα βάλει με τους (από τότε πανίσχυρους) Εβραίους Ροκφέλλερς...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!