Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΕΔΩ Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ε Ι Ο !!! "Ιερείς" - 'GAY' στην Αγγλία, μέ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΕΩΣ !!!





(ΣΚΕΤΗ  Α  Η  Δ  Ι  Α! ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΠΙΑ; ; ; )

Συνταξιούχος (Αγγλικανός) "ιερέας" παντρεύτηκε τον κατά ...54 χρόνια νεότερο (!!!) σύντροφό του, αφού η αγγλικανική εκκλησία έχει εκδώσει οδηγία, που αναγνωρίζει την συμβίωση με νόμιμο σύμφωνο συμβιώσεως 'gay' μελών της, αρκεί η σχέση τους να μην είναι .... ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ !!!

Τον επί δύο χρόνια σύντροφό του, παντρεύτηκε ένας συνταξιούχος εφημέριος στην Αγγλία.

Ο λόγος για τον 78χρονο Philip Clements, ο οποίος αποκάλυψε πως για όλη του την ζωή, αναγκαζόταν να κρύβει την πραγματική του ταυτότητα (!) και πίστευε πως δεν θα παντρευτεί ποτέ, μέχρι που γνώρισε τον κατά 54 χρόνια νεότερό του (και πρώην μοντέλο) Florin Marin, σε ένα 'site' γνωριμιών!

Αποτέλεσμα εικόνας για ex priest in Britain, married his friend

Πρόκειται για την πρώτη φορά που πρώην ιερέας της Αγγλικανικής εκκλησίας, παντρεύεται άτομο του ιδίου φύλου, καθώς η Εκκλησία έχει εκδώσει οδηγία, που αναγνωρίζει την αναγνωρισμένη με σύμφωνο συμβίωσης 'gay' μελών της, αρκεί η σχέση τους να μην είναι σεξουαλική.

Ο γάμος τους έγινε χθές Σάββατο, στο δημαρχείο στο Κεντ, με τον Clements να δηλώνει, πως ελπίζει ότι η εκκλησία του θα αναγνωρίσει μελλοντικά αυτό το δικαίωμα, στους ιερείς και τα μέλη της και θα αλλάξει τις διδαχές (!) και τις θέσεις της (!) για τα άτομα της 'gay' κοινότητος, που τώρα αναγκάζονται να κρύβονται όπως έκανε και εκείνος για όλη του την ζωή...

(Η ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ 'ΚΑΤΑΝΤΙΑ' ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ" ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΟΝΕΙ, 'ΟΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ', ΕΝΩ ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΙ, Ή ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ 'ΟΣΟ-ΟΣΟ' ΣΕ ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ! (Μέ ένα βάψιμο, αφού αποκαθηλώσουν τους σταυρούς, γίνονται αμέσως τζαμιά! Αναφερόμεθα σε αμέτρητες τέτοιες περιπτώσεις, πρώην αγγλικανικών "ναών", που ΔΕΝ βλέπουν το φώς της δημοσιότητος...)

ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ΘΕΟΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ 'ΕΥΚΑΙΡΩΣ-ΑΚΑΙΡΩΣ' ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑΧΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΑΝΟΥΣ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ"!!!

ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ - τους πολύ ανοήτους! - ΓΡΑΦΟΥΝ (με νοσταλγία;) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΥΠΗΡΟΤΑΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΩΣ ΣΤΟ ΛΑΜΠΕΘ, ΣΤΑ 1930.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑ ΓΕ, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΜΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ;)

[ΠΗΓΗ : http://avmag.gr/75147/75147/]

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!