Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, ΤΗΝ "ΕΞΕΛΕΞΑΝ" ΣΤΟΝ ΟΗΕ μέλος για τα...δικαιώματα των γυναικών!!! (Προσοχή, σκληρές εικόνες)



(ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΠΑΘΙ, Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΚΑΙ Η ...ΚΡΕΜΑΛΑ, ΠΑΕΙ 'ΣΥΝΝΕΦΟ'! Ή μέ άλλα λόγια η Διεθνής υποκρισία σε όλο της το ΜΕΓΑΛΕΙΟ...)
Το απολυταρχικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας και συγκεκριμένα η βασιλική οικογένεια των Σαούδ, είναι περισσότερο γνωστή, για πολλά ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ πράγματα. Οι σχεδόν καθημερινοί αποκεφαλισμοί αντιφρονούντων, οι διασυνδέσεις με όλες περίπου τις τρομοκρατικές οργανώσεις του πλανήτη, η συστηματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών της, οι πολεμικές της επεμβάσεις και η απροκάλυπτη διπλωματική στήριξη που απολαμβάνει για όλα τα παραπάνω, από διεθνείς προστάτες της «δημοκρατίας», έχουν απασχολήσει το διεθνή τύπο και την διεθνή κοινή γνώμη αρκετές φορές, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Σχετική εικόνα



Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για saudi arabia execution crucifixion

Αυτή λοιπόν η χώρα εκλέχθηκε μέλος της Επιτροπής για τα ...Δικαιώματα των Γυναικών του ΟΗΕ, μετά από μυστική ψηφοφορία του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου του Οργανισμού. 
To Βασίλειο βρίσκεται, σύμφωνα με έρευνα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2015, στην 134η θέση σε σύνολο 145 χωρών στον τομέα της ισότητος των φύλων και θεωρείται «ένα από τα πιο μισογυνιστικά καθεστώτα του κόσμου»!

Αποτέλεσμα εικόνας για saudi arabia execution crucifixion

Μόλις πρό ολίγων ημερών, το αρμόδιο συμβούλιο του ΟΗΕ ενέκρινε (!) την Σαουδική Αραβία ως μία από τις τέσσερις χώρες της Ασίας, που θα συμμετέχουν στην επιτροπή, υπέρ των ...Δικαιωμάτων των Γυναικών, προκαλώντας την ΧΛΕΥΗ  όλων των ανθρώπων στον πλανήτη, που έχουν πρόσβαση σε κάποια μορφή ενημερώσεως. Και όχι άδικα, αφού αν λέγαμε πως στην Σαουδική Αραβία οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως πολίτες δευτέρας κατηγορίας, θα ήμασταν απαράδεκτα επιεικείς...

Αποτέλεσμα εικόνας για saudi arabia execution crucifixion

«Όλες οι γυναίκες στην Σαουδική Αραβία πρέπει να έχουν έναν άντρα προστάτη, που παίρνει όλες τις σημαντικές αποφάσεις για λογαριασμό τους, ελέγχοντας τη ζωή μιας γυναίκας από τη γέννηση της μέχρι το θάνατο! 

Σχετική εικόνα



Η Σαουδική Αραβία επίσης απαγορεύει στις γυναίκες να ...οδηγούν αυτοκίνητα», σχολίασε ο εκτελεστικός διευθυντής του UN Watch, Hillel Neuer. Το 'UN Watch' είναι μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση που ασχολείται με τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών.

Αποτέλεσμα εικόνας για saudi arabia execution crucifixion

«To να εκλέγεις την Σαουδική Αραβία για να προστατέψεις τα δικαιώματα των γυναικών, είναι σα να κάνεις έναν ...εμπρηστή διοικητή (!) της Πυροσβεστικής», πρόσθεσε ο Neuer.

Αποτέλεσμα εικόνας για saudi arabia execution crucifixion

Η Σαουδική Αραβία έχει ένα εντυπωσιακό μητρώο παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο εσωτερικό της χώρας. Φυλάκισε για 10 χρόνια και καταδίκασε σε 1.000 μαστιγώματα (!) έναν ...'μπλόγκερ', καταδίκασε σε αποκεφαλισμό και σταύρωση (! με αυτή την σειρά) έναν 17χρονο, επειδή διαδήλωσε ενάντια στο καθεστώς και αποκεφάλισε (!!!) μέσα στο 2015 περισσότερους ανθρώπους, από όσους το Ισλαμικό Κράτος!

Σχετική εικόνα

Στην εξωτερική πολιτική, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για τη μοναρχία. Σύμφωνα με τη Χίλαρυ Κλίντον, η Σαουδική Αραβία είναι ο κύριος χρηματοδότης της 'Αλ Κάϊντα' και των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. 
Στηρίζει οικονομικά την 'Μποκο Χαράμ', τη μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση στην Αφρική, η οποία δηλώνει υποταγή και πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, το οποίο μαντέψτε, επίσης φέρεται να χρηματοδοτεί η Σαουδική Αραβία, ενώ ταυτόχρονα χρηματοδοτεί και μέρος των αντικαθεστωτικών της Συρίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για saudi arabia execution crucifixion

Η μοναρχία φαίνεται πως έχει στείλει χρήματα, ακόμα και σε συγγενείς των δραστών της επιθέσεως της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους…
Και επειδή δε φτάνουν όλα αυτά, στο φως ήρθαν και e-mail που δείχνουν το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, να έρχεται σε συνεννόηση με τη βρετανική κυβέρνηση, ώστε να υποστηρίξει ο ένας τον άλλο και να γίνουν και οι δύο μέλη του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πράγμα το οποίο κατάφεραν. 

Αποτέλεσμα εικόνας για saudi arabia execution crucifixion

Με όλα τα παραπάνω υπ΄όψη, δεν προκαλεί έκπληξη το ότι η Σαουδική Αραβία έγινε μέλος του Συμβουλίου, ούτε η χαρά που εξέφρασαν οι ΗΠΑ για το γεγονός, ούτε καν το άρθρο του αγγλικού 'Telegraph' με τίτλο: «Η Σαουδική Αραβία βομβαρδίζει στην Υεμένη, για να φέρει την ειρήνη και την σταθερότητα»!

Σχετική εικόνα

Απ’ ότι φαίνεται, ο ΟΗΕ διατηρεί μια «Λίστα της Ντροπής», μία λίστα δηλαδή με τα ονόματα των χωρών και των οργανώσεων στον πλανήτη, που καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα ή διαπράττουν εγκλήματα πολέμου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για saudi arabia execution crucifixion

Μία λίστα την οποία κοσμούσε και ο συνασπισμός κρατών που βομβαρδίζει την Υεμένη, του οποίου ηγείται η Σαουδική Αραβία, εξ αιτίας των εκατοντάδων παιδιών που σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς. Τρεις μέρες μετά τη δημοσίευση της λίστας, ο συνασπισμός αφαιρέθηκε από την λίστα...

[Πηγή: 'ίχνος']
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!