Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Δεν θα πιστέψετε, τι ΠΡΟΩΘΕΙ αυτό το ...παιδικό βιβλίο "ζωγραφικής" !


Δεν θα πιστέψετε τι προωθεί αυτό το παιδικό βιβλίο ζωγραφικής

(ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!)
...«Οι Περιπέτειες του Τόνι του Ταμπόν»!
Αυτός είναι ο τίτλος του παιδικού βιβλίου ζωγραφικής της Cass Clemmer. Σκοπός του βιβλίου, όπως δηλώνει η ίδια, είναι να “αποστιγματίσει” (!) την έμμηνο ρύση, να “από-φυλοποιήσει” (!!!) την γυναικεία βιολογική διαδικασία και να μάθει στα παιδιά, ότι και οι άντρες μπορούν να έχουν… περίοδο !!!...

Αποτέλεσμα εικόνας για CASS CLEMMERΑποτέλεσμα εικόνας για CASS CLEMMER


Όσοι αντέχετε άς διαβάσετε.
Οι άλλοι άς το αφήσουν καλύτερα...

Αποτέλεσμα εικόνας για CASS CLEMMER

«Προτιμώ να βοηθήσω έναν φυλοακαθόριστο, ή έναν τρανσέξουαλ που έχει έμμηνο ρύση (…) παρά να πουλήσω 1.000 αντίγραφα μόνο και μόνο για να ενισχύσω τους περιορισμούς που θέτει η κοινωνία, με το να δίνει φύλο στις περιόδους», λέει η Clemmer.

Αποτέλεσμα εικόνας για CASS CLEMMER

Η δημιουργός του βιβλίου, εξέφρασε τα παράπονά της (!) στο Instagram, όπου έγραψε ότι «τα δεξιόστροφα ΜΜΕ έχουν εξαπολύσει επίθεση εναντίον μου (…) αποκαλούν (το βιβλίο) “παιδική κακοποίηση”».

Σχετική εικόνα

Η προώθηση της κοινωνίας 'unisex' γίνεται όλο και πιο “τολμηρή”, ισοπεδώνοντας τα πάντα στον δρόμο της και μολύνοντας τα μυαλά μικρών παιδιών, πριν καν πάνε στο σχολείο!

Εκτός από τον πρωταγωνιστή, τον Τόνι τον Ταμπόν, στο βιβλίο υπάρχουν χαρακτήρες, όπως η Μαρίνα, το ...Εμμηνορροϊκό Κύπελλο, η Πατρίς η ...Σερβιέτα και άλλοι.

Το βιβλίο κυκλοφορεί ελεύθερα (!) και πωλείται ακόμα και μέσω του 'Amazon'!...

(ΠΗΓΗ : 'el.gr.' / "Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!