Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ο Ιερέας που μαγείρευε για τους «φουκαριάρηδες πρόσφυγες», ΞΕΣΠΑ: «Έδειξαν τον χ ε ι ρ ό τ ε ρ ο εαυτό τους – Δεν σέβονται ΤΙΠΟΤΑ και κανέναν - ΣΠΑΝΕ μαγαζιά, σπίτια, αυτοκίνητα, την περιουσία του καθενός μας!!! ΑΚΟΥΣΤΕ! ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΑΚΙ' ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ!
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ  Μ Α Ξ Ι Μ Ο Υ !
ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο MISTER ALEXIS, ΑΦΟΥ ΦΩΝΑΞΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ, παρέα με την Τασία!...




«Τους είπαμε να μην πετάνε τα φαγητά έξω από τους κάδους. Τους πηγαίναμε ρούχα και τρόφιμα και τα πε-τού-σαν. Δεν σεβάστηκαν κα-νέ-ναν. Ο καθένας από το υστέρημά του προσέφερε ότι είχε. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη σε  τί-πο-τα!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας με λαθρομετανάστες
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΗΣΙΩΤΗΣ, "ΕΡΡΙΞΕ" ΜΙΑ ΙΔΕΑ! ΝΑ ΒΓΑΛΛΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (και την επόμενη!) ΤΟΥ MISTER ALEXIS ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!...["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας με λαθρομετανάστες
Αποτέλεσμα εικόνας για χιοσ χαρτησ

Απέναντι από την εκκλησία έσπασαν ένα σπίτι με λοστό ενώ η ιδιοκτήτρια έλειπε στην Αθήνα, σπάνε μαγαζιά, σπίτια, αυτοκίνητα, την περιουσία τους καθενός μας…».

Στις πρώτες οργανωμένες αντιδράσεις των κατοίκων της Αγίας Άννας Καπέλας προσκρούει προς το παρόν το εγχείρημα της ισπανικής Μ.Κ.Ο. «SMH» να ενοικιάσει τμήμα του κτιρίου της πρώην 'Κλινικής Αυγουστή', με σκοπό να το χρησιμοποιήσει ως χώρο παροχής ιατρικών υπηρεσιών σε πρόσφυγες- μετανάστες αλλά και Χιώτες.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας με λαθρομετανάστες

Την ώρα που ο επικεφαλής της «SMH» Inigo Mijangos ανέλυε τον σχεδιασμό της ομάδος του για το κτίριο, ομάδα κατοίκων του κέντρου της πόλεως με επικεφαλής τον π. Ν. Μακρή, διαδήλωνε την αντίθεσή του έξω από το κτίριο.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας με λαθρομετανάστες


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΣΙΑ με λαθρομετανάστες

«Εγώ ήμουν εκείνος που μαγείρευα στα συσσίτια της Μητροπόλεως. Έδειξαν τον χειρότερο εαυτό τους, ήταν γύφτοι. Τους είπαμε να μην πετάνε τα φαγητά έξω από τους κάδους. Τους πηγαίναμε ρούχα και τρόφιμα και τα πετούσαν. Δεν σεβάστηκαν κανέναν. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας με λαθρομετανάστες

Ο καθένας από το υστέρημά του προσέφερε ότι είχε. 
Δεν τους έχω εμπιστοσύνη σε τίποτα. Απέναντι από την εκκλησία έσπασαν ένα σπίτι με λοστό ενώ η ιδιοκτήτρια έλειπε στην Αθήνα. 
Σπάνε μαγαζιά, σπίτια, αυτοκίνητα, την περιουσία τους καθενός μας. Αλληλοσφάζονται μεταξύ τους! Είναι τετρακοσμικοί, όχι απλά τριτοκοσμικοί», ανέφεραν.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας με λαθρομετανάστες

Οι κάτοικοι μάλιστα δηλώνουν σύμφωνα με το 'politischios.gr έτοιμοι και πάλι να βγουν στους δρόμους, διεκδικώντας την ακύρωση του σχεδιασμού της S.M.H...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας με λαθρομετανάστεςΑποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας με λαθρομετανάστες

(ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΚΡΥΨΑΝ!
ΝΕΟ "ΘΑΨΙΜΟ" ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ...ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ!

ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΣΤΑΛΜΕΝΗ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΙΣΒΟΛΗΣ!

ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΟΙ ..."ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ" ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΩΝ;

ΠΟΥ "ΧΑΘΗΚΑΝ" π.χ. οι ...'αληθινές εφημερίδες' και τα 'αληθινά ραδιόφωνα' με τους μεγαλο-ψευταράδες δημοσιογραφίσκους τους;;;) 



[ΠΗΓΗ: http://www.politischios.gr/hios-poli/binteo-den-theloyme-alloys-metanastes-stin-periohi-mas]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Μας φόρτωσαν με χρέη 563 δις στον κρατικό προϋπολογισμό του 2017!

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/563-2017.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!