Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ στην Ρωσία, για την "επέτειο" του (σ ι ω ν ι σ τ ι κ ο ύ) πραξικοπήματος του 1917! (Καί άγνοια!)



(OTAN OΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ Α Ν Ο Η Τ Ο Ι  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, "ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΡΙΑ", ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ..."ΕΟΡΤΑΣΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΗΝ 100η "ΕΠΕΤΕΙΟ" ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ερώτησαν τον κυβ.εκπρόσωπο...)

Αποτέλεσμα εικόνας για dimitri peskov

«Για ΠΟΙΟΝ λόγο πρέπει να εορτάσουμε αυτό το γεγονός;», διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ...ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν, επέλεξε να παραστεί στα εγκαίνια (ΛΙΑΝ μεγαλοπρεπούς) Ορθοδόξου Ναού, προφανώς για λόγους συμβολισμού, για τις  α π η ν ε ί ς   ΔΙΩΞΕΙΣ της Εκκλησίας από τους ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ μπολσεβίκους  σ ι ω ν ι σ τ έ ς .

Αποτέλεσμα εικόνας για dimitri peskov

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που έγινε κατά παραγγελίαν του ΡΑΓΔΑΙΩΣ φθίνοντος Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσσίας, το 58% του πληθυσμού ΔΕΝ γνωρίζει καν για την επέτειο και το πραξικόπημα!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για dimitri peskov

(Ελλάς, η τελευταία ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης, "κολλημένη" γερά στον 19ο αιώνα, αλλά με καπιταλιστική οικονομία συν Μνημόνιο!)

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ (ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ) ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 1917, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ "ΞΕΝΟΙ" ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΛΕΝΙΝ & ΛΟΙΠΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!

ΑΦΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ (ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ) ΤΟΥΣ "ΦΛΟΜΩΣΑΝ" ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΡΚΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΡΑΙΝΟ !!!!....

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ "ΚΑΠΟΤΕ" ΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ..."ΦΥΤΩΝ" ΤΟΥ!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!