Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

"Χ ά θ η κ α ν" ...30.000 μετανάστες (!) στήν Γερμανία, των οποίων οι αιτήσεις ασύλου Α Π Ο Ρ Ρ Ι Φ Θ Η Κ Α Ν !

30.000 ;
ΠΩΣ TOYΣ ..."Ε Χ Α Σ Α Ν";
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;


Νέο πολιτικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Γερμανία καθώς περισσότεροι από 30.000 πρόσφυγες, των οποίων οι αιτήσεις ασύλου είχαν απορριφθεί και έπρεπε να απελαθούν,  α γ ν ο ο ύ ν τ α ι   χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι αρχές, μεταδίδει η Γερμανική εφημερίδα 'Die Welt', μέσω της εφημερίδος 'Bild'.
Αποτέλεσμα εικόνας για BILD NEWSPAPER

Η είδηση έρχεται να προστεθεί λίγες ημέρες μετά και την διαρροή ενός εγγράφου επίσης στην 'Bild' το οποίο εξέθετε την αυξανόμενη βία στα προσφυγικά καταφύγια της Γερμανίας.

Ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών είπε στην Bild Zeitung', ότι ουσιαστικά δεν γνωρίζουν πού μπορεί να βρίσκονται!

“Δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους, που προορίζονταν για απέλαση σύμφωνα με το Κεντρικό Μητρώο Αλλοδαπών, έχουν εγκαταλείψει τη χώρα ή έχουν κρυφτεί χωρίς να έχει σημειωθεί η αλλαγή της κατάστασης από το Γραφείο Μεταναστεύσεως”.

Η εφημερίδα έδωσε τον αριθμό των 30.000 υπολογίζοντας την διαφορά μεταξύ του αριθμού των μεταναστών που προορίζονται για απέλαση και εκείνων που εισπράττουν παροχές κοινωνικής μερίμνης. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από το Κεντρικό Μητρώο Αλλοδαπών που διατηρούσε η κυβέρνηση, 54.000 άτομα σημειώθηκαν για απέλαση μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2016. Η γερμανική στατιστική υπηρεσία μπορούσε να αναφέρει μόνο 23.000, ανέφερε η έκθεση.

Τα νέα έρχονται καθώς η Γερμανία αντιμετωπίζει ένα εισαγόμενο κύμα εγκλήματος. 
Φέτος, η γερμανική αστυνομία κατέγραψε αύξηση πάνω από 50% σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που διαπράχθηκαν από   μ ε τ α ν ά σ τ ε ς, ενώ ταυτόχρονα τα δικαστήρια αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν το κύμα υποθέσεων που υποβάλλουν οι μετανάστες κάνοντας ένσταση για την απόρριψη της αίτησης ασύλου τους.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για dw GERMANY

“Ο αριθμός των υποθέσεων ασύλου που εξετάζονται από τα γερμανικά δικαστήρια αυξήθηκε κατά σχεδόν 500% τον περασμένο χρόνο”, ανέφερε η Deutsche Welle.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο επικεφαλής της Αστυνομικής Ενώσεως της Γερμανίας, Rainer Wendt, προειδοποίησε ότι ”οι εγκληματίες χρησιμοποιούν τα ανοιχτά σύνορα”, επικρίθηκε (...) από όλα τα μεγάλα πολιτικά κόμματα στην Γερμανία.

Αποτέλεσμα εικόνας για RAINER WENDT

Ο Ralf Stegner, αναπληρωτής ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών, κατώτερος συνεργάτης του συνασπισμού της Μέρκελ, χαρακτήρισε τις παρατηρήσεις του Wendt “πολιτικά αηδιαστικές και ανόητες”. 
Ένας εξέχων Γερμανός δικαστής αποκάλεσε τον Wendt “τον Ντόναλντ Τραμπ της εγχώριας πολιτικής” επειδή τόλμησε να κάνει μια ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ μεταξύ της παρανόμου μεταναστεύσεως και του εγκλήματος.

[ΠΗΓΗ:http://www.offtherecord.net.gr/2017/11/04/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CE%AC/]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!