Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΟΡΙΣΤΕ ; ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 122.000 ΕΥΡΩ ΕΝΟΙΚΙΟ γιά ΠΡΕΣΒΕΙΑ στήν… ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ !!! Καί ΜΙΣΘΟ ...12.500 γιά τήν κυρία ΠΡΕΣΒΗ!



(ΤΙ; 
ΤΙ; 
ΤΙ;
ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ...15.335,50 ΕΥΡΩ τον μήνα για το ενοίκιο της - κάθε - κυρα-Ντίνας στην "ταπεινή" Σιγκαπούρη;)

Την ίδια ώρα που οι μισοί και παραπάνω Έλληνες βρίσκονται ΚΑΤΩ από τα όρια της φτώχειας, τα «πατριωτάκια» των 'ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ' ΠΕΤΑΝΕ τα λεφτά του ελληνικού λαού για να βολέψουν ημετέρους.
(Πρώτη φορά είναι τάχα;)

Αποτέλεσμα εικόνας για σιγκαπούρη χάρτης

Αποτέλεσμα εικόνας για σιγκαπούρη χάρτης


Έτσι, πρεσβεία στην (πανάκριβη) …Σιγκαπούρη άνοιξε ο Κοτζιάς, με το ενοίκιο να ανέρχεται σε 122.684 ευρώ για οχτώ μήνες! 

Την πρεσβεία αναλαμβάνει η πρώην Γενική Διευθύντρια Διοικητικού του υπουργείου, Κωνσταντίνα Κολιού, (μά ΠΟΙΟΝ έχεις μέσον βρέ Ντίνα;) η οποία μέχρι τώρα έπαιρνε περί τα 2.500 ευρώ (ψιλοπράγματα…) και τώρα θα παίρνει –  κ ρ α τ η θ ε ί τ ε ! - 12.500 ευρώ το μήνα!


Αποτέλεσμα εικόνας για σιγκαπούρη χάρτης

Πρόκειται για μισθό  δ ι π λ ά σ ι ο   απ’ αυτόν που παίρνουν οι πρεσβευτές στο Λονδίνο, στην Άγκυρα και στο Βερολίνο!
Επιπροσθέτως, με απόφαση της Διευθύνσεως Οικονομικής Διοικήσεως του υπουργείου Εξωτερικών, εγκρίθηκε κονδύλι ύψους 23.004,83 ευρώ που αφορά στην μεταφορά της ...οικοσκευής και στα έξοδα εγκαταστάσεως της εν λόγω κυρίας στην Σιγκαπούρη.

Σχετική εικόνα

Καταλάβατε ...«κοροϊδάκια» φορολογούμενοι; 

Εσείς ...«κοροϊδάκια» άνεργοι;

[Πηγή:http://antipliroforisi.blogspot.gr/2018/01/122-12500.html#more]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!