Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Δεύτερη ημέρα ο λαός στους δρόμους του Κότμπους. «Το 'αγάπα τον πλησίον σου ως τον εαυτό σου', σημαίνει να αγαπάς πρώτα τον εαυτό σου και τους δικούς σου!» (video)


Το Cottbus, μια πόλη της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του κρατιδίου του Βρανδεμβούργου, βρίσκεται περίπου 125 χιλιόμετρα νότια του Βερολίνου, στις όχθες του ποταμού Σπρί (Spree) και κοντά στα σύνορα με την Πολωνία. 

Οι δύο πρόσφατες επιθέσεις με μαχαίρι (όπου ένας «νεαρός» επιτέθηκε με μαχαίρι σε μία γυναίκα που περπατούσε με τον σύζυγό της γιατί «δεν έδειξε σεβασμό», ενώ μετά από λίγο έγινε άλλη μια επίθεση με μαχαίρι σε έφηβο στο εμπορικό κέντρο Cottbus φώτο κάτω - και στα δύο περιστατικά οι δράστες έγιναν άφαντοι) πυροδότησαν την οργή του κόσμου, αν και δεν ήταν τα μόνα περιστατικά που αφορούσαν Σύρους «πρόσφυγες».

Υπήρχαν και άλλες επιθέσεις όπως και η δολοφονία ενός 82χρονου συνταξιούχου. Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους (περίπου 2.000 άνθρωποι) ζητώντας προστασία και καταγγέλλοντας την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και του “welcome refugees”. Στην αυθόρμητη αυτή συγκέντρωση των πολιτών, δεν εμφανίστηκε καμία «αντισυγκέντρωση» αριστερών και «αντίφα». 

Ο δήμος βλέποντας την οργή του κόσμου, αποφάσισε ότι δεν πρόκειται να λάβει πλέον νέους «πρόσφυγες» και ο υπουργός Εσωτερικών του Βρανδεμβούργου έστειλε προειδοποίηση προς το Βερολίνο: η κυβέρνηση και οι πολιτικοί να σκεφτούν καλύτερα την "οικογενειακή επανένωση".


Στο παρακάτω βίντεο ο ομιλητής λέει:



«Πρώτα απ’ όλα, πρέπει κάποιος να υποστηρίζει τους δικούς του ανθρώπους. Αυτή είναι η χριστιανική εντολή του «αγάπα τον πλησίον σου». Και γι’ αυτό οι εκκλησίες πρέπει να υπερασπιστούν τη χριστιανική τους χώρα, και όχι, να πάρει η ευχή, να υποστηρίζουν την κατασκευή τζαμιών! 
Και οι αρχές θα πρέπει να ταυτοποιήσουν τους μαχαιροβγάλτες Άραβες και όχι να είναι ελαστικοί μαζί τους. Αυτό σημαίνει η αγάπη για τον πλησίον! Το να αγαπάς τον πλησίον σου, τον γείτονά σου σαν τον εαυτό σου, αγαπητοί φίλοι, σημαίνει επίσης: να αγαπάς τον εαυτό σου! Να σέβεσαι τον εαυτό σου! Να μην θεωρείς τον εαυτό σου εγκληματία! Να μην θεωρείς τον λαό σου εγκληματία. 
Όποιος επιτρέπει στον εαυτό του να φορτώνεται ένα κάρο ενοχές, δεν μπορεί να κρίνει αμερόληπτα μεταξύ των ξένων και των δικών του. Αλλά το να κάνω διάκριση μεταξύ των ξένων και του δικού μου λαού είναι οι βασικές κατηγορίες στην ζωή όλων. Εκείνος που δεν μπορεί να δει καμία διαφορά μεταξύ του δικού του ανθρώπου και του αλλοδαπού πάσχει από ανοσοανεπάρκεια (μια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από χαμηλά επίπεδα αντισωμάτων και αυξημένη ευαισθησία σε λοιμώξεις). 
Δεν θα αντισταθεί σε καμία απειλή. Στις 18 Ιουλίου ένας από τους διαδηλωτές μας στο Cottbus έγραψε σε ένα πανό "Κλειδώνω το σπίτι μου επειδή μισώ τους ανθρώπους που είναι έξω; - Όχι! Το κλειδώνω γιατί αγαπώ τους ανθρώπους που είναι μέσα. Είναι σημαντικοί για μένα και θέλω να τους προστατεύσω. Για το λόγο αυτό οι πόρτες έχουν κλειδαριές και οι χώρες έχουν σύνορα». 
Αγαπητοί μου φίλοι, αυτή είναι η ουσία: το να αγαπάς τους δικούς σου και να τους υπερασπίζεσαι δεν έχει καμία σχέση με τη ξενοφοβία. Όποιος μας αποκαλεί ξενοφοβικούς είναι προβοκάτορας. Αγαπητοί φίλοι, θα μετατρέψουμε την εμπειρία μας στο Cottbus ως σημείο εκκίνησης για μια διανοητική και ηθική αντιπαράθεση με τους υποστηρικτές της πολύ-πολιτισμικής και πολυ-εγκληματικής κοινωνίας. 
Και αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός σημείου επαφής για τα θύματα βίας κατά των ντόπιων. Έχουμε μια ισχυρή βούληση εδώ στο Cottbus να συμβάλουμε έτσι ώστε οι πολιτικές στη Γερμανία να φτάσουν σε μια καμπή. Η Γερμανία είναι το πολύ μικροσκοπικό κομμάτι της Γης που μας ανήκει. 
Έχουμε το καθήκον και την υποχρέωση απέναντι στις μελλοντικές γενεές να παραδώσουμε σε αυτούς μια άθικτη γερμανική χώρα. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν προδοσία εναντίον των προγόνων μας και των παιδιών μας. Σας ευχαριστώ!»
 
[Πηγὴhttp://redskywarning.blogspot.gr/2018/01/video_29.html]
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!