Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΗΠΑ: Ο ναός του Σατανά της Αριζόνα «υιοθέτησε» δικό του δρόμο (Βίντεο)


Του Γιώργου Φαρμάκη
Την στιγμή που εκατομμύρια χριστιανοί στον κόσμο διώκονται και βρίσκουν τραγικό θάνατο από τα χέρια ακραίων Ισλαμιστών, οι Σατανιστές αποκτούν ολοένα και περισσότερα δικαιώματα. 

Στις ΗΠΑ στην χώρα των «προχωρημένων» οι λάτρεις του Σατανά επειδή είναι πολύ «καλά» παιδιά θα υιοθετήσουν έναν δρόμο ολόκληρο δικό τους.




Περιττό να αναφέρω ότι κάποτε οι Σατανιστές θεωρούνταν περιθωριακή και επικίνδυνη ομάδα και τώρα θωρούνται μοδάτοι. 
Βέβαια ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ δεν είναι οπαδός αυτών των ναών αλλά μέχρι στιγμή δεν μπορεί να προβεί σε κινήσεις, διότι συναντά ισχυρές αντιστάσεις σε καθετί που κάνει. Το θέμα όμως δεν είναι πολιτικό απλά αλλά είναι κοινωνικό και μάλιστα Παγκόσμιο. 
Σε διάφορες Χριστιανικές και όχι μόνο χώρες, έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα αποκρυφυστικά ΑΓΑΛΜΑΤΑ τα οποία έχουν προκαλέσει αντιδράσεις. Αμέσως στο μυαλό έρχεται η εξής λογική απορία. 
ΓΙΑΤΙ οι διαδηλώσεις των ανθρώπων υπέρ των συμφερόντων των πατρίδων τους είναι κάτι κακό σύμφωνα με κάποιους αλλά το «στήσιμο» αποκρυφυστικών αγαλμάτων δεν είναι κάτι κακό; Τα συμπεράσματα δικά σας!


[Πηγὴ]http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_2404.html

«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!