Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Πόση «καταστροφή» ακόμα: Αχρηστεύουν ΚΑΙ το κομβικό λιμάνι της Πάτρας - (ΒΙΝΤΕΟ)



Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ισχυρό πλήγμα θα υποστεί στα ταμεία του ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών, λόγω της πολιτικής «ανοιχτών συνόρων» του ΣΥΡΙΖΑ και την υπερσυγκέντρωση μουσουλμάνων παράτυπων μεταναστών στο λιμάνι, λόγω των οποίων απειλείται ακόμα και η σωματική ακεραιότητα των λιμενικών, όπως έχετε διαβάσει στο el.gr!

Tρεις τουλάχιστον μεγάλες εταιρείες προσανατολίζονται στο να χρησιμοποιήσουν από τούδε και στο εξής τον οδικό άξονα μέσω Σερβίας αποφεύγοντας εντελώς το λιμάνι της Πάτρας.


Βασική αιτία οι αυξανόμενες καταστροφές προϊόντων πελατών τους από μετανάστες που μπαίνουν σε φορτηγά, στην Πάτρα, προσπαθώντας να περάσουν στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Αχαΐας, οι εν λόγω εταιρείες διαπιστώνουν:

Νομικές εμπλοκές των φορτηγών όταν βρεθούν λαθρεπιβάτες, με αποτέλεσμα τις τραγικές καθυστερήσεις στην παράδοση εμπορευμάτων.
Καταβολή αποζημιώσεων για τις καταστροφές ευπαθών εμπορευμάτων.

Οι εταιρείες εκτιμούν πως η κατάσταση αυτή όχι μόνο δεν θα διορθωθεί στο λιμάνι της Πάτρας αλλά θα γίνει και χειρότερη.

Ως εκ τούτου προκρίνουν την λύση, οι μεταφορές προϊόντων να πραγματοποιούνται μέσω Σερβίας.

Είναι αυτονόητο πως μια τέτοια εξέλιξη θα έχει μεγάλες επιπτώσεις στον ΟΛΠΑ, τα πλοία της γραμμής, τα καταστήματα που λειτουργούν στο Νέο Λιμένα και στις μεταφορικές εταιρείες.

Όπως εκτιμάται πρόκειται να χαθούν τουλάχιστον 20.000 μετακινήσεις φορτηγών για όλους.

Τα σχόλια δικά σας!




[Πηγὴ]http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_1812.html

«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!