Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ… ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ «ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ»!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Απτόητοι συνεχίζουν τα ελληνόφωνα κανάλια την προβολή όλων και περισσότερων τουρκικών σήριαλ, σερβίροντας το φτηνό θέαμα για την ηλιθιοποίηση του κοινού.Πόσο μπορεί να αυξηθεί αυτή η ηλιθιοποίηση των Ελλήνων ; Τα τουρκικά σήριαλ είναι το καλύτερο όπλο και τα ανθελληνικά κανάλια αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και τρέχουν στην τουρκική αγορά να της προσφέρουν μεγάλα ποσά για να αγοράσουν τις τουρκικές βλακείες και να της επιβάλλουν στη συνέχεια στον ελληνικό κοινό. Τελευταία «κατορθώματα» τους τα σήριαλ Anne, Meryem, κ.α. Την ίδια ώρα στην Τουρκία προβάλουν τα άκρως ανθελληνικά σήριαλ, όπως το «Vatanım sensin».


Θα πoυν καλά, μα στο χέρι σου είναι να πατήσεις το κουμπί και να μην βλέπεις αυτές τις βλακείες.
Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό και δεν εξαρτάται έτσι απλά από ένα κουμπί. Η τηλεόραση είναι το μεγαλύτερο όπλο για να αιχμαλωτίσεις τις συνειδήσεις και αυτό το γνωρίζουν καλά οι καναλάρχες. Αυτό το νοιώσαμε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια καθώς διάφοροι τηλεστάρ «διέπρεψαν» και στον χώρο της… πολιτικής!
Τώρα έχουμε βέβαια και το survivor, που είναι το ειδικό προϊόν του Τούρκου μιντιάρχη, İlicali Acun, που τρίβει τα χέρια του με την ελληνική βλακεία.
Άντε λοιπόν και εις ανωτέρα!


[Πηγὴ]http://nikosxeiladakis.gr/%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%bf%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%b9%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd/ 

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!