Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ:

"ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. 

ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο κ. ΖΑΕΦ ΘΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ"!

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΛΗΤΗ ΟΤΙ...ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΕΤΣΙ; ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!


Έχουμε να κάνουμε με πολιτικό κάθαρμα ολκής. Ξέχασε το ζήτημα της αλλαγής του Συντάγματος των Σκοπίων και συγκεκριμένα των αλυτρωτικών άρθρων του και περιορίζεται πλέον να λέει ότι υπάρχει διάθεση θετική του Ζάεφ και αυτή φάνηκε με την πρόθεσή του να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου και το όνομα της εθνικής οδού που συνδέει τα Σκόπια με τη Θεσσαλονίκη! 
Τι λε ρε πολιτικέ προδότη Τσίπρα! Έκανες γαργάρα το θέμα του Συντάγματος; Νομίζεις ότι με 2-3 αλλαγές και με μια θεωρητική δέσμευση ότι θα αλλάξει το Σύνταγμα στο μέλλον, καθάρισες; Το όνομα "Μακεδονία" αν χαριστεί στα Σκόπια θα γίνει πόλεμος. Δεν το λέμε εμείς. το λέει πλέον η οργή του λαού που δεν μπορεί να ανεχτεί άλλη εθνική ταπείνωση από σένα! 

Σύτμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τσίπρας δηλώνει: " Έχει ανοίξει ένα παράθυρο ευκαιρίας για λύση για το Σκοπιανό"! 

Μιλώντας στους πολιτικούς αρχηγούς, τους εξήγησε «ότι το 2018 έχει...
ανοίξει ένα παράθυρο ευκαιρίας για λύση, καθώς η νέα πολιτική ηγεσία της γείτονος υπό τον κ. Ζάεφ επιδεικνύει βούληση να διαπραγματευτούμε και να βρούμε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση σε ένα πρόβλημα, το ονοματολογικό αλλά και τα παρακολουθήματα του, που υπονόμευσε τις σχέσεις των δύο χωρών τα τελευταία 25 χρόνια».Ειδικότερα, τόνισε ότι «η νέα πολιτική ηγεσία έχει ανασκευάσει και αποσύρει σε κάποιο βαθμό την αλυτρωτική ρητορεία των προηγούμενων κυβερνήσεων, πράγμα που εκ των πραγμάτων λειτουργεί καταλυτικά για την εντατικοποίηση των διαπραγματεύσεων». 
«Χαρακτηριστική στο πλαίσιο αυτό ήταν και η κίνηση του κ. Ζάεφ να μετονομάσει τον διεθνή αερολιμένα της πόλης των Σκοπίων, αλλά και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Σκοπίων, από οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου σε Οδό Φιλίας» είπε ο Τσίπρας. Και με αυτές τις εξηγήσεις και την...καλή διάθεση του Ζάεφ είναι έτοιμος να χαρίσει τη Μακεδονία στα Σκόπια! Ναι.ο προδότης! Επισήμανε δε, ότι «αυτές οι συμβολικές κινήσεις δεν σημαίνουν βεβαίως ότι το πρόβλημα του αλυτρωτισμού έχει επιλυθεί, καθώς η πολιτική βούληση των γειτόνων μας πρέπει να πάρει και τη μορφή σαφών και συγκεκριμένων δεσμεύσεων στο πλαίσιο των συνομιλιών που διεξάγονται τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο πλαίσιο της διαμεσολάβησης του ΟΗΕ».«Θέλω λοιπόν να είμαι απολύτως ευθύς και ειλικρινής» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Η βούληση και η αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης για την επίλυση του ζητήματος είναι δεδομένη. Το τελευταίο διάστημα έχει συντελεστεί πρόοδος, απομένει ωστόσο πολύς δρόμος να καλυφθεί για να φτάσουμε σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό που θα ισχύει έναντι όλων. 
Και όταν λέμε έναντι όλων, εννοούμε τόσο τη διεθνή ονομασία όσο και την ονομασία στο εσωτερικό» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι το κρισιμότερο σημείο που πρέπει να γίνει σαφές, είναι ότι η επίλυση των διαφορών μας με τα Σκόπια, δεν αποτελεί υποχρέωσή μας έναντι τρίτων, αλλά έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων εθνικών μας συμφερόντων και με τη σταθερότητα στα Βαλκάνια.Επίσης, όπως είπε, δεν αποτελεί θέμα που προσφέρεται για εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση.«Πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι η μη επίλυση του και απώλεια της ευκαιρίας για λύση, θα αποβεί τελικά σε βάρος τόσο της Ελλάδας όσο και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή» είπε και ότι «δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα τελευταία 25 χρόνια η πλειονότητα των χωρών του ΟΗΕ, έχουν αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα με το Συνταγματικό της όνομα. 
Ενώ και στην προσωρινή ονομασία που η Ελλάδα αναγνωρίζει από το 1995, περιλαμβάνεται ο όρος Μακεδονία, αλλά χωρίς κανένα προσδιορισμό που να αποτρέπει το ενδεχόμενο να εγερθούν στο μέλλον διεκδικήσεις έναντι του εδάφους ή της ιστορίας μας».
[Πηγὴ]http://indobserver.blogspot.gr/2018/01/blog-post_427.html
«Τριβέλι Πᾶνος» 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!