Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Μέγα και αγεφύρωτο το χάσμα μεταξύ της Ελληνικής κοινωνίας και του Κιναιδοβουλίου.Μέγα και αγεφύρωτο το χάσμα μεταξύ της Ελληνικής κοινωνίας και του Κιναιδοβουλίου.
Οι Έλληνες στολίζουν την Πατρίδα στα γαλανόλευκα απ’ άκρη σ’ άκρη και οι ζωντανοί νεκροί του Κιναιδοβουλίου θα δηλώσουν «παρούσες» φωτίζοντας την, ερειπωμένη πια από κάθε ίχνος ήθους και αξιοπρέπειας, «Βουλή των Ελλήνων» στα χρώματα των κιναιδοκοπρόφιλων «υπερήφανων γκέι».
Υπερήφανοι οι Έλληνες για την Πατρίδα,
υπερήφανοι οι κιναιδόφιλοι βολευτές για την ανωμαλία.


Ποιός θα το φανταζόταν ότι θα φτάναμε σ’ αυτό το σημείο; Ένα ανθελληνικό και αυθάδες ολοκληρωτικό σύστημα ορθώνεται και ασχημονεί μπροστά μας. Διαβολικό, ψυχρό, ψεύτικο και εχθρικό προς κάθε τι που χτίζει ισορροπημένους ανθρώπους και αληθινές κοινωνίες. 

Αυτό που τρομάζει είναι η εσωτερική συγκατάθεση που όλοι αυτοί του κιναιδοβουλίου κάνουν μέσα τους κάθε φορά για να προωθήσουν τούτη την δαιμονική δυσωδία. Γίνονται ολοένα και πιο ανήθικοι και έχουν την απαίτηση να κάνουν και όλους τους άλλους ανήθικους για να μην χάσουν τις καρέκλες τους.

Και ω του παραδόξου θαύματος· την ώρα που η άλλοτε «Βουλή των Ελλήνων» βυθίζεται ολοένα και πιο πολύ μέσα στον βούρκο και την ανυπαρξία, η Ελληνική κοινωνία αρχίζει να μοσχοβολάει και να ανασταίνεται

Ενώ εκείνοι έχουν πάρει τον κατήφορο, οι Έλληνες πήραν από μόνοι τους τον λυτρωτικό ανήφορο. Πως εξηγείται αλήθεια αυτή η αυθόρμητη ομοψυχία;
Οι άγιοι και οι αθάνατοι ήρωες ξύπνησαν στα κύτταρά μας. Το απέραντο νεκροταφείο γύρω μας προκάλεσε τον αναστάσιμο δυναμισμό μας. 

Λέει ο π. Γεώργιος Μεταλληνός στην ομιλία του «Η Ανάσταση του Χριστού στην Εν Χριστώ Κοινωνία»:

«[Στην] συνέχεια των Αγίων σώζεται η δύναμις, ο ψυχικός δυναμισμός της Αναστάσεως που μας οδηγεί πάντοτε σε ανάσταση. Ποτέ εμείς, και σε δουλεία σοβαρή και βαριά να πέσουμε, πάντοτε έχουμε μέσα μας τον πόθο της Αναστάσεως. Θα  μου πείτε, 300 περίπου χρόνια συνολικά μείναμε κάτω από τους Τούρκους, και 600 χρόνια εμείς οι επτανήσιοι κάτω από τους Λατίνους, κυρίως οι Κερκυραίοι. Προσέξτε να δείτε. Ξέρετε πόσες επαναστάσεις έγιναν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία για την ανάσταση του Γένους; Πάνω από 80. … Άρχισε η πρώτη επανάσταση το 1473. 1461 έπεσε η Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας και ο Μυστράς. Είναι τα τελευταία προπύργια του Ελληνισμού που έπεσαν στους Τούρκους. Λίγα χρόνια μετά αρχίζουν οι επαναστάσεις.


 … Για μένα είναι απόδειξη από τον Θεό, ότι ο δυναμισμός μέσα μας, ο αναστάσιμος δυναμισμός δεν έπαψε. Παρ’ όλες τις αποτυχίες είχαμε συνεχώς το πνεύμα της εγέρσεως, της αναστάσεως. Και εσωτερικά ψυχικά και εξωτερικά. Διότι αν δεν έχουμε αυτήν την εσωτερική αναστάσιμη φλόγα, ούτε εξωτερικά μπορούμε να κάνουμε κάτι. Νεκρωνόμεθα κυριολεκτικά, και ως άνθρωποι και ως κοινωνία, κάτι που δεν το εύχομαι.»

Το πιστεύω ειλικρινά ότι ο Θεός επέτρεψε να έλθει στην επιφάνεια το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων κατ’ αυτόν τον τρόπο για να ξαναβρούμε τους αληθινούς εαυτούς μας. Έγραψε ο Ίων Δραγούμης: «Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώση». 

Είναι τόσο αληθινός αυτός ο λόγος σήμερα. Αυτό ακριβώς κάνει. Μας σώζει. Μας στερεώνει απέναντι στους φαύλους. Γινόμαστε και πάλι ΕΜΕΙΣ. Δεν ακολουθούμε τα ψοφοειδή κουφάρια του κιναιδοβουλίου. Βρίσκουμε πάλι το γερό περπάτημά μας πάνω στα άγια ίχνη των ηρώων προγόνων μας. 

Θα έρθει αυτή η ώρα, θα έλθει, όσα καμίνια κι αν χρειαστεί να περάσουμε και όταν Εκείνος το αποφασίσει. Θα έλθει όμως η ώρα που θα τους στείλουμε όλους αυτούς στον εξαποδώ κι ακόμα παραπέρα.
***
Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ

[Πηγή]https://averoph.wordpress.com
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!