Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ...!! ΕΒΑΛΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ... ΒΙΝΤΕΟ: Τεράστια αυθόρμητη ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ συγκέντρωση στις Σέρρες εχθές το βράδυ...!!!



Τα άκουσε και η Κόλλια Τσαρουχά που έχει τα γραφεία της στην πόλη... Τεράστια αυθόρμητη πορεία χθές βράδυ στις Σέρρες με την Βόρειο Ελλάδα να ξεσηκώνεται χωρίς καθοδήγηση και καπελώματα...

Κάτω απο τα γραφεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Σταμπουλή σταμάτησαν οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο και στην πορεία που ακολούθησε,φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης.






Οι συμμετέχοντες στο συλλαλητηριο προχώρησαν σε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικοτητα της Μακεδονιας και κατά της κυβέρνησης.

Σταμάτησαν κάτω και από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης,Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά φωνάζοντας συνθήματα και καλώντας την να παραιτηθεί. Οπως θα ακούσετε τα συνθήματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα…

Την σημαία των Σκοπίων,στην πινακίδα στην είσοδο της οικοδομής των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες,τοποθέτησαν οι πολίτες για την υπογραφή της συμφωνίας για το σκοπιανό.





[Πηγή]https://www.stoxos.gr/2018/06/blog-post_7736.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!