Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ισλαμιστες στην Ελλαδα αποθρασυνθηκαν και απειλουν τους Ελληνες

έτσι είναι....Όταν είναι λίγοι μιλούν για ειρηνική συνύπαρξη...
Μόλις γίνουν πολλοί και νοιώσουν ισχυροί μιλάνε για σφαγή των απίστων !



Κατηγορούν τους Έλληνες για «χριστιανοφασισμό» και καλούν τους ομοϊδεάτες τους σε ξεσηκωμό μέσω facebook… O λόγος για τους εμπνευστές του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας.


Σε νέα πρόσφατη ανάρτησή του το κόμμα αντιμάχεται την απαγόρευση στους Πακιστανούς να τρώνε σκυλιά στη χώρα μας ενώ οι Χριστιανοί Έλληνες τρώνε κανονικά γουρούνια.

Αλλά τα σοβαρότερα και πιο ανησυχητικά από τις διατροφικές διαφορές έρχονται από τον Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Αθήνας του ΙΣΕΚΕ Άχμεντ Ιλάχι ο οποίος γράφει(ανορθόγραφα):

“Ως πότε θα αφήνουμε τους χριστιανοφασίστες να κάνουν τα εγκλήματα τους ατιμώρητοι; Το χριστιανοφασιστικό κράτος εννοείται ότι θα προστατέψει τους συνιδεολογους δράστες και οι αρχές θα κάνουν τα στραβά μάτια έως συνήθως, οπότε φίλοι αγωνιστές μουσουλμάνοι και μουσουλμάνες τι περιμένουμε;

Ξεσηκωθητε για τα δικαιώματα σας! Μην περιμένετε από την δικαιοσυνη να κάνει τίποτα, πρέπει να πάρουμε επιτέλους τις τύχες μας στα χέρια μας, όσο καθόμαστε με χέρια σταυρωμένα όλο ένα και περισσότερα περιστατικά σαν και αυτό θα γίνονται. Φτάνει ποια, η ώρα του Αλλάχ έρχεται!!!»”
 

https://enantion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!