Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ… ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ Ο ΛΑΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Από τις 23 πόλεις που έγιναν σήμερα συλλαλητήρια κατά της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας, μόνοπ σε μία τόλμησαν να εμφανιστούν τα τσιπροκαμμενικά σκουπίδια!

Στα Χανιά, λοιπόν, οι επίστρατοι των Τσίπρα και Καμμένου εμφανίστηκαν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα της συγκέντρωσης, στο ίδιο σημείο βεβαίως, με σκοπό να τρομοκρατήσουν όσους θα προσέρχονταν και εν τέλει να ματαιώσουν την συγκέντρωση.

Όλα αυτά έγιναν με την ανοχή της Αστυνομίας, που δεν προστάτευε τον χώρο της συγκεντρώσεως.

Με το που εμφανίστηκαν οι πρώτοι πατριώτες, το κουρδισμένο προδοταριό άρχισε να φωνάζει αντεθνικά συνθήματα υπέρ των Τσίπρα, Καμμένου και Κοτζιά και της προδοσίας της Μακεδονίας, αλλά ο κοσμάκης δε δείλιασε και κινήθηκε εναντίον τους. 

Ωστόσο, προστατεύτηκαν από την Αστυνομία. Λίγο αργότερα όμως, που μαζεύτηκε πολύς κόσμος, έκανε ντου και πήρε στο κυνήγι τα σκουπίδια, που διαλύθηκαν στα γύρω στενά και δεν τόλμησαν να επανεμφανιστούν!

Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών! Και καμμία ανοχή στα τσιράκια τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!