Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Με μια εικόνα το μήνυμα για τον ιστορικό συμβιβασμό δύο ανιστόρητων πολιτικών και κάτι πολύ πιο σοβαρό...



Το τι θα ξεκινήσει από εδώ και πέρα ή αν τελικά η ελληνική Βουλή θα επικυρώσει τη συμφωνία του Τσίπρα με τον Ζάεφ θα το καταλάβετε (ελπίζω) από τα παρακάτω:..


1. Ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας, δήλωσε στην ψευτομακεδονική έκδοση της Deutsche Welle ότι είναι "ο μοναδικός Μακεδόνας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου".

2. Πριν από λίγο, στην εκομπή "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΪ (Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018), όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε σε τι γλώσσα έκανε την παραπάνω δήλωση, ο Σέλτσας απάντησε ότι εκφράστηκε σε μια τοπική διάλεκτο που γνωρίζει μόνο φωνητικά (όχι γραπτά), την οποία χαρακτήρισε: 

"νοτιοσλαβική". Μετά η τηλεφωνική σύνδεση διακόπηκε απότομα είτε από τον ΣΚΑΪ είτε από τον ίδιο τον βουλευτή. 

Είναι σίγουρο ότι λίγοι δημοσιογράφοι των Αθηνών είναι σε θέση να κατανοήσουν τη σοβαρότητα των εν λόγω γεγονότων, που δικαιολογούν τη διαγραφή του εν λόγω Βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!