Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Εύσημα του Στέιτ Νιπάρτμεντ στην Ελλάδα… ...μέσα από την ετήσια έκθεση του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ



Συγ­χα­ρη­τή­ρια έδω­σαν στην κυβέρ­νη­ση Τσί­πρα από το State Department που παίρ­νει γραμ­μή από το γνω­στό σιω­νι­στι­κό CFR. Και φυσι­κά ο μεγα­λύ­τε­ρος καη­μός του «Αμε­ρι­κά­νι­κου» State Department …δεν είναι ο αντια­με­ρι­κα­νι­σμός των Ελλή­νων …αλλά ο αντι­ση­μι­τι­σμός.

Η απο­δυ­νά­μω­ση της Ορθό­δο­ξης Εκκλη­σί­ας …απο­τε­λεί δέσμευ­ση των πεφω­τι­σμέ­νων της Βου­λής και το State Department …δια­κρι­τι­κά έδω­σε ήδη τη γραμ­μή για τα επό­με­να χτυ­πή­μα­τα… που είναι η διόρ­θω­ση του Συντάγ­μα­τος για την επι­κρατού­σα θρη­σκεία και η κατάρ­γη­ση των νόμων που απα­γο­ρεύ­ουν τον προ­ση­λυ­τι­σμό. Πρέ­πει να επι­τρέ­πε­ται ο προ­ση­λυ­τι­σμός κανονικά…ώστε οι παπα­τζή­δες τηλε-Ευαγ­γε­λι­στές να μπο­ρέ­σουν να πάρουν το μερί­διό τους από την Ελλη­νι­κή αγο­ρά πιστών.

Μας κατη­γο­ρούν και για αντι-μου­σουλ­μα­νι­σμό …τα γερά­κια του State Department … Αυτοί που σκό­τω­σαν καμιά 2.000.000 μου­σουλ­μά­νους για να τους κλέ­ψουν τα πετρέ­λαια και να τα παρα­δώ­σουν στους Rothschild και τους Rockefeller … Αυτοί που μόνο το 2016 έρι­ξαν με εντο­λή Obama …26000 βόμ­βες απο­κλει­στι­κά σε μου­σουλ­μα­νι­κές χώρες χωρίς ποτέ να δεχτούν επι­θε­τι­κή ενέρ­γεια από αυτές.

Τα εύση­μα από τέτοιους άθλιους …έχουν ειδι­κό βάρος για τους άλλους άθλιους που μας κυβερ­νούν σ’αυτόν τον συνα­γω­νι­σμό αθλιό­τη­τας που έχουν ριχθεί όλοι οι πολι­τι­κά­ντη­δες της Γης.



[Πηγή]http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2018/06/blog-post_38.html

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!