Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Συμφωνία για το Σκοπιανό: Θα αλλάξουν τα σχολικά βιβλία



Όπως αποκάλυψε η ΝΔ αλλά και η ΧΑ, μεταξύ άλλων η συμφωνία για το Σκοπιανό προβλέπει την αλλαγή των σχολικών βιβλίων.

Πιο συγκεκριμένα: Θα απαγορεύεται η αναφορά στο όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με λίγα λόγια μιλάμε για το θάψιμο της ίδιας μας της Ιστορίας. Η αναφορά στα Ιστορικά αυτά θέματα, θα είναι παράνομη. Μάλιστα, όπως είπαν εχθές βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η σχολή Ευελπίδων θα απαγορεύεται να λέει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ.

Επίσης, αν κάποιο πολιτικό κόμμα για παράδειγμα σε κάποια ομιλία χρησιμοποιήσει τον γνωστό ύμνο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, το Κράτος έχει την υποχρέωση να στείλει τα ΜΑΤ, ώστε να συλληφθούν τους υπεύθυνους.
Όλα τα παραπάνω ειπώθηκαν εχθές στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή, αποκάλυψαν αυτό που διαβάσατε παραπάνω, ότι δηλαδή η συμφωνία προβλέπει την αλλαγή της ίδιας μας της Ιστορίας.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο μόνος τρόπος να «γλυτώσει» η Ελλάδα από αυτή την κατάσταση, είναι η ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής που όπως φαίνεται θα καταθέσει και οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου να σταματήσουν να στηρίζουν την κυβέρνηση, ώστε να πάμε σε εκλογές και η συμφωνία να μην «περάσει».

Η συμφωνία είναι επικίνδυνη και δεν έχει καμία Ιστορική βάση. Δεν πρέπει να εφαρμοστεί σε καμία περίπτωση.

Όλη η Ελλάδα περιμένει να δει τι θα κάνει ο Πάνος Καμμένος που πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση διότι αν επιλέξει να συνεχίσει να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, η συμφωνία θα περάσει και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα χαθεί στην ουσία, ενώ αν σταματήσει να στηρίζει την κυβέρνηση, θα χάσει την εξουσία ΑΛΛΑ

Όλοι θα θυμόμαστε ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές κοίταξε το Εθνικό συμφέρον και όχι την εξουσία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!