Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΝΑΙ, ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!



Καθόλου τυχαία ή έμπνευση της στιγμής δεν ήταν η ξεκάθαρα δολοφονική επίθεση κατά λεωφορείου γεμάτου αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη. 

Επρόκειτο για μια προσχεδιασμένη ενέδρα, με στόχο να τους κάψουν ζωντανούς, κι αυτό το ομολογούν τα ίδια τα προστατευόμενα κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου, που πραγματοποίησαν την επίθεση και υπογράφουν ως «εξεγερμένοι/εξεγερμένες» – θα πήγαινε καλύτερα το «Τσιπροκαμμένοι-Τσιπροκαμμένες».

Όπως χαρακτηριστικά γράφουν «επιλέγουμε να κοιτάξουμε τον πραγματικό εχθρό κατάματα, να κοιτάξουμε τους ένοπλους φρουρούς του στα μάτια και να τους κάψουμε. Γι’ αυτό τον λόγο στις 2/6, επιτεθήκαμε σε κλούβα της αστυνομίας που μετέφερε τα σκουπίδια των ΜΑΤ…».

Μια ακόμα δολοφονική επίθεση από τους ομοϊδεάτες αυτών που έκαψαν ζωντανούς τρεις συνανθρώπους μας (συν μια αγέννητη ψυχή) στην Μαρφίν, η οποία θα μείνει ατιμώρητη, καθώς οι επίδοξοι δολοφόνοι δεν αναζητήθηκαν μετά την δολοφονική επίθεση στους χώρους του πανεπιστημίου όπου κατέφυγαν, μετά από «άνωθεν εντολή»! 

Αυτή είναι η αριστερά!

[Πηγή]https://ethnikismos.net/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!