Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΚΟΥΛΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΙΑ: ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ… ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ



Εκεί, λοιπόν, που είχαμε πάθει την… πλάκα μας με την μακεδονομαχική δεινότητα του Κούλη Νουδούλη, έρχεται η γερμανική FAZ και αποκαλύπτει ότι άλλα λέει ο λεγάμενος στο εσωτερικό της χώρας κι άλλα έξω, στους παγκόσμιους αφέντες (ως Κούλης εσωτερικού και Κούλης Εξωτερικού) και… χάνουμε πάσα ιδέα.

Ιδού οι δεσμεύσεις του Κούλη (εξωτερικού) προς την φράου Μέρκελ και το συνάφι της: «πηγές στο Βερολίνο διαβεβαιώνουν ότι ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί επανειλημμένως ότι ως πρωθυπουργός δεν θα ακύρωνε μια συμφωνία στο ονοματολογικό».

Εξηγώντας δε τους λόγους που το παίζει «μακεδονομάχος», εκμυστηρεύθηκε στην γερμαναρία ότι «πρέπει να επιδείξει αντιπαλότητα, προκειμένου να μην χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος του».

Τουτέστιν, να μην λακίσουν οι πατριώτες ψηφοφόροι του και πάνε στην Χρυσή Αυγή.

Κι αν νομίζουν μερικοί –πολύ αφελείς!- πατριώτες ότι σκοπίμως τον… εκθέτουν οι Γερμανοί, δεν έχει παρά να βγει δημοσίως ο Κούλης και να δεσμευθεί για το αντίθετο: ότι ως πρωθυπουργός της χώρας θα ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Ιδού η Ρόδος, Κούλη!

[Πηγή]https://ethnikismos.net/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!