Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

«Για όνομα του Θεού, αφήστε με να μιλήσω»! Αντίδραση Πούτιν στα γερμανικά!!!Αποτέλεσμα εικόνας για ιΝΤΕRVIEW PUTIN IN VIENNA

ΑΡΚΕΤΑ ΑΓΕΝΗΣ Αυστριακός δημοσιογράφος  δ ι έ κ ο π τ ε συνεχώς τον πρόεδρο της Ρωσίας, 
ενώ συζητούσαν (σε συνέντευξη που παρεχώρησε ο πρόεδρος Πούτιν σε αυστριακό κανάλι) για το δυστύχημα με αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία.
«Για όνομα του Θεού, αφήστε με να τελειώσω», είπε ο Πούτιν, σύμφωνα με το 'Sputnik'.
Αποτέλεσμα εικόνας για ιΝΤΕRVIEW PUTIN IN VIENNA

Καθώς όμως, ο Ρώσος ηγέτης, προσπαθούσε να αναλύσει την άποψή του για την τραγωδία με την πτήση 'MH17' στην Ουκρανία και ότι η ομάδα διερεύνησης υπό την Ολλανδία κατηγορούσε την Ρωσία, ο Βολφ δεν σταματούσε να τον διακόπτει σε μία προσπάθεια να αποσαφηνίσει την θέση του για το ζήτημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιΝΤΕRVIEW PUTIN IN VIENNA

Σε κάποιο σημείο ο Ρώσος Πρόεδρος ζήτησε από τον δημοσιογράφο να κάνει ΥΠΟΜΟΝΗ και να τον αφήσει να ολοκληρώσει (!) πριν προχωρήσει σε περαιτέρω ερωτήσεις. 
Μάλιστα ο πρόεδρος Πούτιν εξέφρασε αυτή του την παράκληση στα γερμανικά...

Αποτέλεσμα εικόνας για ιΝΤΕRVIEW PUTIN IN VIENNA
ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΕΛΕΝ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιΝΤΕRVIEW PUTIN IN VIENNA
ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ (ΝΕΑΡΟΤΑΤΟΥ) ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ ΚΑΓΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΥΡΤΣ ΣΤΟΝ
ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.

«Για όνομα του Θεού αφήστε με να τελειώσω» είπε και συνέχισε στα γερμανικά «σε παρακαλώ επίτρεψέ μου να πω μια κουβέντα».

Σύμφωνα με το 'Sputnik International', ο πρόεδρος Πούτιν συνέχισε εξηγώντας, ότι και οι δύο πλευρές στην ουκρανική σύγκρουση χρησιμοποιούν ρωσικής και σοβιετικής κατασκευής όπλα, ενώ οι Ρώσοι ειδικοί δεν επετράπη να συμμετάσχουν στην διερεύνηση του συμβάντος.

Δείτε την εικόνα αντιδράσεως Πούτιν στο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!