Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΠΩΣ γίνεται η απάτη! ΠΙΑΣΑΝΕ Έλληνες ευρωβουλευτές να κλέβουν...



Ερευνα για απάτες από Έλληνες ευρωβουλευτές διενεργεί η OLAF, η ευρωπαϊκή υπηρεσία για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ευρώπη. Οι ευρωβουλευτές προσλαμβάνουν συνεργάτες με μισθό έως 7.000 ευρώ τον μήνα, τα οποία όμως "επιστρέφονται" κατά ένα μεγάλο τμήμα και μαύρα στους ευρωβουλευτές...

Η έρευνα ξεκίνησε από μία περίπτωση και όπως λέγεται επεκτάθηκε και σε άλλους που φέρονται να έχουν διορίσει ως συνεργάτες ακόμη και συγγενικά τους πρόσωπα. Βασικό αντικείμενο της έρευνας αυτής, όπως έγραψαν και τα "Νέα", είναι η «ανάρμοστη», οικονομικά, σχέση μεταξύ Έλληνα ευρωβουλευτή και επιστημονικής συνεργάτιδός του η οποία πληρώνεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Τι το (άκρως) περίεργο διερευνά η OLAF;



Ενώ η επιστημονική συνεργάτις του ευρωβουλευτή μας εμφανίζεται στο συμβόλαιό της να αμείβεται λόγου χάρη με 7.000 ευρώ μηνιαίως, η πραγματική αμοιβή της είναι 3.000 ευρώ μηνιαίως. Αρα λείπουν 4.000 ευρώ, την πορεία των οποίων προς κάποια τσέπη ή αλλότριο σκοπό επιχειρεί να εντοπίσει η OLAF, η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, είναι πολύ αυστηρή ως και αδέκαστη.

Ο ευρωβουλευτής φέρεται να προσπάθησε στο πλαίσιο της έρευνας να βρεθεί ένας τρόπος για να «καλυφθεί το κενό» , αλλά η άτεγκτη OLAF απάντησε αρνητικά και συνεχίζει την έρευνα, το πόρισμα της οποίας θα παραδοθεί στο προεδρείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα περαιτέρω.

Και άλλοι Έλληνες ευρωβουλευτές αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις συμβάσεις που έχουν συνάψει με συνεργάτες τους. Γι' αυτούς δεν έχει παρέμβει ακόμη η OLAF, το πράγμα βρίσκεται στο πλαίσιο των οικονομικών υπηρεσιών του Ευρωκοινοβουλίου.



[Πηγή]http://www.press-gr.com/2018/06/blog-post_213.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!