Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Συμβούλιο πολέμου στη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ: Εξετάστηκαν σενάρια εναντίον Ρωσίας-Ιράν – Τι είπε ο Β.Πούτιν



Αποφασισμένοι οι νεοταξίτες να σύρουν τον κόσμο σε μια νέα πολεμική περιπέτεια με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Β.Πούτιν, να απαντά άμεσα στις πληροφορίες πως η φετινή φετινή συνεδρίαση της περιβόητης Λέσχης Μπιλντερμπεργκ ήταν αφιερωμένη στον πόλεμο.


Ειδικότερα αφορούσε σενάρια πολέμου εναντίον Ρωσίας και Ιράν και δευτερευόντως την απόκτηση της δύναμης που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη….



Με συμβούλιο πολέμου παρομοιάζουν αναλυτές την φετινή σύνοδο της Λέσχης Bilderberg. Στην ημερήσια διάταξη ήταν μεταξύ άλλων η Ρωσία και το Ιράν. Στη αίθουσα συνεδριάσεων ήταν ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο γερμανός υπουργός Άμυνας και ο διευθυντής της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών εξωτερικού, DGSE.

Στο Τορίνο της Ιταλίας μαζί με τους παραπάνω αναφερθέντες και ένα πλήθος ακαδημαϊκών, στρατηγικών και στρατιωτικών θεωρητικών, αν και για εκείνες τις χώρες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες γεωπολιτικές περιοχές δεν υπάρχει τίποτα το θεωρητικό σχετικά με αυτές τις συνομιλίες.

Δεν υπάρχει τίποτα θεωρητικό για παράδειγμα όταν οι πρωθυπουργοί της Εσθονίας και της Σερβίας συζητούν για τη Ρωσία ή ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Τουρκίας μιλάει για το Ιράν.


Η σαφέστερη ένδειξη ότι μια σύγκρουση υπό την ηγεσία των ΗΠΑ βρίσκεται στα χαρτιά είναι η παρουσία του κορυφαίου πολεμικού gambler του Πενταγώνου, James H. Baker.

Είναι ειδικός στις στρατιωτικές τάσεις και καμία τάση δεν είναι πιο μοντέρνα στον κόσμο της στρατηγικής μάχης παρά η τεχνητή νοημοσύνη, θέμα επίσης βασικό στην ατζέντα της Λέσχης.

Επίσης παρών στο Τορίνο ο στρατιωτικός θεωρητικός Μάικλ Χ. Χόροβιτς, ο οποίος έχει γράψει εκτενώς για τον πιθανό αντίκτυπο στο μέλλον του πολέμου.




[Πηγή]https://www.foulscode.com/2018/06/blog-post_138.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!