Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ: «Ζήτω ο Fidel! Ζήτω η Πρεσβεία των ΗΠΑ! Ζήτω το Gay Pride»…Πόσο τενεκές πρέπει να είναι κανείς για να μην καταλαβαίνει τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ;


Ζήτω ο Fidel Castro από πάνω… Ζήτω η Αμερικάνικη Πρεσβεία από πίσω… που χρηματοδοτεί το Gay Pride… 


Μέχρι πρόσφατα δεν επέτρεπαν στους μαύρους να μπαίνουν από την ίδια πόρτα με τους λευκούς και τώρα μας παραδίδουν μαθήματα αντιρατσισμού με τους αστείους «αριστερούς» Βορείων Προαστίων.


Και μαζεύτηκαν τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ, μαζεύτηκαν και περιοδεύοντες αλλοδαποί gay… μαζεύτηκαν και κάποιοι ανώμαλοι να δουν ανδρικά οπίσθια… και …σείστηκε η Αθήνα…


Με στημένες συγκεντρώσεις προσπαθούν να πείσουν τους

Έλληνες …ότι υπάρχουν πολλοί που στηρίζουν το «κίνημα» …μόνο που ο μέσος Έλληνας δεν ξέρει ότι πέρα από κομματόσκυλα, πράκτορες και περιοδεύοντες θιάσους… η αποδοχή είναι μηδαμινή.

Κι ο Τζανακόπουλος ο διαφωτιστής, για να συνεχίσει την επίθεση κατά του φυσιολογικού και των θρησκειών, έκανε πρόλογο για πολιτικό γάμο ομοφυλοφίλων.

Με έναν (1) στους τρεις (3) Έλληνες να μην ξέρει τι θα ταΐσει τα παιδιά του την επομένη …οι κλόουν της κυβέρνησης …δίνουν «λύσεις» …σε «καυτά» προβλήματα.

https://www.facebook.com/%CE%A3%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%9D%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85-398667036924923/[Πηγή]http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2018/06/fidel-gay-pride.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!