Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ η απάντηση του Γιώργου Σπυρόπουλου στον gay αστυνόμο Λώλη, που ξεφτίλισε την Αστυνομία στο GAY PARADE:



Συνάδερφε και συναδέρφισσα ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ « ΠΟΥΣΤΗ»

Απεναντίας μας χρωστάνε πολλά συγνώμη όλοι αυτοί που με τον ιδρώτα και το αίμα σου, κατάφεραν μέσα από σκοτεινές διαδικασίες να μπορούν να προσβάλουν την δημόσια αιδώ, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, και να διαδηλώνουν ελεύθερα ζητώντας δικαιώματα που ήδη το Ελληνικό κράτος τους έχει δώσει και με το παραπάνω, αφού πρώτα για αυτούς θεσμοθέτησε το απόρρητο της προσωπικής τους ζωής!

Κανένας αξιωματικός ,και κανένας συνδικαλιστής δεν αντιπροσωπεύει τον καθένα από εμάς, ούτε κανένας μας ρώτησε, και ούτε θέλουμε να απολογηθούμε γιατί τα περασμένα χρόνια όλο αυτό το συφερτό που διαδήλωσε στο Σύνταγμα την «ορατότητα τους » ζούσε κρυμμένο στην πορνεία , στα ναρκωτικά ,ο ένας εξέδιδε τον άλλον, και ήταν οι ίδιοι παραβατικοί απέναντι σε εμάς που τους προστατεύαμε όπως όλους τους πολίτες!

Κανείς συνάδερφος δεν ξεχνάει ,τους συναδέρφους που βρέθηκαν τρυπημένοι από τις σύριγγες που μας έκρυβαν κατά τους ελέγχους!
Κανείς δεν ξεχνάει τους μήνες αγωνίας που ζήσαμε τρυπημένοι από σύριγγα, και από την «πουστικη » συμπεριφορά της κοινότητας τους απέναντι σε όλους εμάς που εφαρμόζαμε τον νόμο απέναντι στους πολίτες!

Επιλογή τους ήταν η στράτα τους ,και όχι δική μας !

Επιλογή τους ήταν να πέσουν στα ναρκωτικά, και στην πορνεία,στην εκμετάλλευση των ίδιων από την δική τους κοινότητα!

Σε κανέναν δεν χρωστάμε τίποτα!

Αντιθέτως πολλά μας χρωστάνε, και για σένα Υπαστυνόμε Λώλη, και τους άλλους συνδικαλιστές που παραβρεθηκατε στο συγκεκριμένο φεστιβάλ, αν υπήρχε νόμος και πειθαρχικό δίκαιο, θα έπρεπε να έχετε λογοδοτήσει!

Να λογοδοτήσει ο καθένας από εσάς γιατί μπροστά στα μάτια σας , εσείς που θέλετε να λέγεστε ανθρωπιστές και αντιφασίστες ,με απολυταρχικό τρόπο κάποιοι από εκεί προσέβαλαν το θρησκευτικό αίσθημα εκατομμυρίων Ελλήνων ,  κοιτώντας τον σταυρό και την αγιογραφία του Αγίου Νικολάου να χλευάζεται από ενα «ον» που ανάθεμα και να κάτεχε τι έκανε!

«Θα έπρεπε να λογοδοτήσεις που σαν προϊστάμενος της ρατσιστικής βίας, δέχεσαι και χαιρετίζεις την προσβολή της δημοσίας αιδούς και των θρησκευτικών αισθημάτων εκατομμυρίων ανθρώπων επειδή θέλει να μάθει όλη η Ελλάδα τι κάνεις εσύ στην σεξουαλική σου ζωή!»

Μας είναι παγερά αδιάφορη, απλά βρίσκεις και τα κάνεις σε μια κοινωνία που προσπαθούν να την κάνουν κοινωνία «μπιντέ»!

Ούτε κανένας σου έδωσε ποτέ το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεις τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες , ανοίγοντας την κάνουλα των εδαφικών και ιστορικών διεκδικήσεων των Σλάβων!

Ως εδώ φτάνει και τέλος με την «ορατότητα σας»

ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!

Γιώργος Σπυρόπουλος
Αστυνόμος
Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης Χ.Α.


[Πηγή]http://www.makeleio.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!