Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ μέ τίς ακτές τους! Άνοιξαν ΠΥΡ! 3 Τούρκοι τραυματίες & 5 κρατούμενοι! Ά κ ο υ σ ε ς Αλέξη; ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ;


 Τρεις Τούρκοι αλιείς τραυματίες μετά από πυρά της ρουμανικής Ακτοφυλακής

ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΑΥΤΑ;
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ;

Τρεις Τούρκοι ψαράδες τραυματίστηκαν και πέντε άλλοι τέθηκαν υπό κράτηση όταν η ρουμανική ακτοφυλακή άνοιξε πυρ ενάντια σε βάρκα που φέρεται να αλιεύει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με τη ρουμανική συνοριακή αστυνομία, ανέφερε η 'Hürriyet Daily News' την Τετάρτη.

Η Τουρκία αναμένεται να υποβάλει αίτηση στην Ρουμανία για την απελευθέρωση των οκτώ αλιέων, οι οποίοι βρίσκονται τώρα στη ρουμανική πόλη της Κωνστάντζα, δήλωσε ο Metin Gündoğdu, ο Τούρκος επικεφαλής της επαρχίας Ordu.

Ο Saim Tandoğan, δήμαρχος της επαρχίας Perşembe του Ordu, δήλωσε ότι οι ψαράδες είχαν αναχωρήσει από το Perşembe και ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των ψαράδων να κυνηγήσουν τα πλατύψαρα και σε διεθνή ύδατα.

Οι τρεις τραυματίες ψαράδες συνεχίζουν να λαμβάνουν θεραπεία στην Κωνστάντζα, ενώ οι υπόλοιποι πέντε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δήλωσε ο Tandoğan στις 21 Μαΐου.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!