Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΟΥΤΕ ίχνος ντροπής! ΧΤΥΠΗΣΑΝ 'ΑΜΕΑ' γιά ...46 ευρώ!




Σοβαρά προβλήματα με την συμπεριφορά των Ρομά φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν στην Λαμία, καθώς πριν, ακόμη, κοπάσει ο θόρυβος από ληστεία με τραυματισμό ενός 63χρονου με κινητικά προβλήματα μέσα στο σπίτι του, θύμα ληστείας έπεσε και ένας 71χρονος.
Αποτέλεσμα εικόνας για λαμια

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρισκόταν μέσα σε ένα γραφείο στο οποίο εμφανίστηκε ένα ζευγάρι νεαρών Ρομά με το πρόσχημα ότι ήθελαν να "ερωτήσουν" για ένα σπίτι που ενοικιάζεται ακριβώς δίπλα. 

Ο 71χρονος προθυμοποιήθηκε να τους ενημερώσει, αλλά όταν εκείνοι βεβαιώθηκαν πως ήταν μόνος, 
του επιτέθηκαν, το έρριξαν στο δάπεδο ακινητοποιώντας τον και άρπαξαν από την τσέπη του 750 ευρώ! 


Αποτέλεσμα εικόνας για λαμια



Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή των δραστών και ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις, αλλά ήδη είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν και η προανάκριση για την ταυτοποίησή τους βρίσκεται σε εξέλιξη.


Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας άνδρας και δύο γυναίκες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του διαμερίσματος ενός 63χρονου με κινητικά προβλήματα και έκλεψαν τα ...46 ευρώ από το κομοδίνο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για λαμια

Ο ένοικος τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο από τον 36χρονο άνδρα στην προσπάθειά του να ξεφύγει μαζί με τις δύο συνεργούς του. Όμως, τον συνέλαβαν άνδρες της Ασφαλείας που διαπίστωσαν ότι είναι παλιός τους γνώριμος, ενώ οι γυναίκες αναζητούνται ακόμη.

[Άλλη μια είδηση, η οποία θα περάσει ασχολίαστη από τους κάθε λογής «αντιρατσιστές» και «ανθρωπιστές» για λόγους κάτι παραπάνω από ευνόητους.]

http://antipliroforisi.blogspot.com/2019/05/61-71.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!