Κυριακή 5 Μαΐου 2019

70 ΑΦΙΞΕΙΣ μέν, αλλλά μεταχειρισμένες δέ....

Αποτέλεσμα εικόνας για OH-58D Kiowa Warrior


Σε λίγες ημέρες αναμένονται στην Ελλάδα τα πρώτα ελικόπτερα τύπου 'OH-58DKiowa Warrior', τα οποία παραχώρησαν οι ΗΠΑ στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με πηγές του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας οι «πολεμιστές» θα αφιχθούν στο λιμάνι του Βόλου περί τα μέσα Μαΐου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για OH-58D Kiowa Warrior
Σχετική εικόνα

Τα ελικόπτερα βρίσκονται σε αυτή τη φάση στη διαδικασία των δοκιμών στις ΗΠΑ, ενώ πριν από λίγες ημέρες «φόρεσαν» και το ελληνικό εθνόσημο. 

Σχετική εικόνα

Υπενθυμίζεται ότι η χώρα μας απέκτησε από τον αμερικανικό στρατό 70 μεταχειρισμένα ελικόπτερα αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης OH-58D Kiowa Warrior, έναντι 44,15 εκατ. δολλαρίων, από τα οποία - σύμφωνα με πληροφορίες - τα 36 θα είναι επιχειρησιακά, τα 24 εκπαιδευτικά, και άλλα 10 για ανταλλακτικά. 

Σχετική εικόνα

Τα ελικόπτερα αναμένεται να ενισχύσουν την άμυνα του Έβρου και των νησιών του Αιγαίου με στόχο να αποτελέσουν σημαντική ασπίδα στην τουρκική προκλητικότητα. 

Πηγή: naftemporiki.gr

http://hassapis-peter.blogspot.com/2019/04/kiowa-warrior.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!