Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

AKOY ΡΕ Κοτζιά...φασίστας είναι,, όποιος ΔΕΝ ακούει (και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ νά ακούει) τους πολίτες. ['Βίντεο']

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2019

Για το μόνο που είσαι καλός είναι, να διασκεδάζεις τους φίλους σου τους Τούρκους κάνοντας τον ...τραγουδιστή.

Έντονα αποδοκίμασαν τον Κοτζιά, ομογενείς στην Γερμανία, κατά την διάρκεια εκδήλωσης που ο ίδιος ήταν ομιλητής στο Μόναχο για την ελληνική εξωτερική πολιτική και την Συμφωνία των Πρεσπών.

Σχετική εικόνα

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, Έλληνες που παρακολουθούσαν εξέφρασαν την διαφωνία τους, διακόπτοντάς τον.

Σχετική εικόνα

Ο Νίκος Κοτζιάς δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «ακροδεξιούς, φασισταριά, χουντικούς» όσους διαφώνησαν μαζί του, χρησιμοποιώντας εκφράσεις«άκου χουντικέ» και «βούλωσέ το και άκου»!

Σχετική εικόνα

Μάλιστα, κατά την συνήθη αριστερή τακτική που έμαθαν από τον Στάλιν θεώρησε ότι οι πολίτες, μέλη μακεδονικών συλλόγων τον απείλησαν. 
Πάλι καλά που δεν τους έβγαλε πράκτορες της 'Cia'.

Τελικά, η ένταση εκτονώθηκε όταν κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους απομακρύνθηκαν από την αίθουσα."ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

 1. Ο φασίστας είναι φασίστας και ο κομμουνιστής είναι κομμουνιστής.
  Ποτέ κανείς φασίστας ΔΕΝ θα πουλούσε το έθνος του όπως έκαναν οι αριστεροί!
  Γιατί;
  Διότι οι αριστεροί είναι διεθνιστές απάτριδες ανθέλληνες αντίχριστοι!

  Καλά κάνουν αφού τους αφήσαμε να πιάνουν στο βρωμόστομα τους την επανάσταση του 67 και αντί να απολογούνται οι κομμουνιστές που επετέθηκαν στο έθνος μας απολογούμαστε εμείς οι Ελληνες που με την βοήθεια των συνταγματαρχών και των άλλων Ελλήνων στρατιωτικών αποκρούσαμε τον κομμουνιστικό όλεθρο!

  Κανείς ποτε κομμουνιστής να μην τολμήσει να ξαναπιάσει στο στόμα του την Ελληνική επανάσταση που μας γλίτωσε από τους αριστερούς απάτριδες ανθέλληνες!
  Επρεπε όμως να σηκωθούν και να φύγουν ΟΛΟΙ!
  Να τον αφήσουν μόνο του με τα ντουβάρια εφόσον αυτό έχουν μάθει στις κομμουνιστικές οργανώσεις τους. Να ομιλούν σε ντουβάρια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ``ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.`` (ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τους δύο αναγνώστες μας γιά τις ουσιαστικές τους τοποθετήσεις. Νά είστε πάντα καλά.

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!