Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Βασίλης Λεβέντης = Β α σ ι λ ο χ ο υ ν τ ι κ ό ς ήταν ο πατέρας του Τσίπρα! ΣΩΩΩΩΩΩΠΑ!.....

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ'  "ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ" ΑΘΟΡΥΒΑ (...) ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ;

ΠΟΥΘΕΝΑ;

Γ  Ι  Α  Τ  Ι ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

Στό διαδίκτυο κυκλοφορεί απο τίς αρχές Οκτωβρίου του 2015, ένα πολύ μικράς διαρκείας 'βίντεο', όπου ομιλεί ο πρόεδρος των Κεντρώων κ.Βασίλειος Λεβέντης και περιγράφει και θυμάται τις εμπειρίες του, απο την πρώτη δουλειά που έπιασε στήν Ελλάδα, μόλις γύρισε το 1974 απο την Δυτική Γερμανία που είχε σπουδάσει.....

Τον πρωτοπροσέλαβε λοιπόν τότε στήν κατασκευαστική Εταιρεία 'Σκαπανεύς' ο ιδιοκτήτης της ο Παύλος Τσίπρας!

ΑΝΟΙΞΤΕ ...ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ !


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


1 σχόλιο:

  1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και χρόνια καλά φίλε 'Unknown'.
    Είναι σχεδόν εύλογο! Δηλαδή, έτσι είναι οι οδηγίες και οι διαταγές των ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΩΝ της πέραν του Ατλαντικού προελεύσεως. Όπως ακριβώς έγινε και μέ τους διαβόητους 'τρείς γύρους', ήτοι απο το 1946 έως το 1949.
    Όταν η κατεστραμένη απο τον πόλεμο Ευρώπη προσπαθούσε να μαζέψει τα ερείπιά της και να ανοικοδομηθεί, (έστω μέ τήν αμερικανική βοήθεια), στήν Ελλάδα ΕΣΤΗΣΑΝ το αιματηρότατο αυτό σκηνικό διαλύσεως, αποσυνθέσεως, καταστροφής και πόνου!
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ, ΜΙΚΡΟ, ΑΔΥΝΑΜΟ, ΔΙΧΩΣ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.
    Οι ευρέως γνωστής καταγωγής "ρυθμιστές", αλλά και εμείς έχουμε βαριές ευθύνες αφού ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ευκόλως και ανέτως ότι μας "ταΐσουν"!
    Αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!