Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Δ Ι Α Λ Υ Ο Υ Ν τήν οικογένεια στήν ΕΛΛΑΔΑ μας! ΜΑΥΡΙΣΤΕ τους! 1.000% !





Αποτέλεσμα εικόνας για μαρια γιαννακάκη


ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΙΣ MADE IN SYRIZA!
Τι δήλωσε η ΓΓ Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη, με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας.


Σχετική εικόνα

Σε συμμετοχή στις επικείμενες Ευρωεκλογές καλεί η Γενική Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρία Γιαννακάκη, με δήλωσή της με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή της η κυρία Γιαννακάκη «τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα είναι Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο σεβασμός και η προστασία των οποίων είναι στοιχείο της πολιτικής μας ταυτότητας». Παράλληλα, η ίδια σημειώνει πως ήδη «έχει ανοίξει η συζήτηση για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια».

Στη δήλωσή της η κυρία Γιαννακάκη, αφού κάνει μια εκτενή αναφορά στα μέτρα που «έχουν ληφθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης για την εξάλειψη των κρουσμάτων διάκρισης και άνισης μεταχείρισης», αναφέρει:

«Τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα είναι Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο σεβασμός και η προστασία των οποίων είναι στοιχείο της πολιτικής μας ταυτότητας, της δημοκρατικής κοινωνίας στην οποία πιστεύουμε και του πολιτισμού μας, ενώ η ανάπτυξη και η πρόοδος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο θα επέλθει μόνο μέσω της εξάλειψης κάθε είδους διακρίσεων και της διασφάλισης της ειρηνικής συμβίωσης, με στόχο την τελική χειραφέτηση της κοινωνίας. 

Ήδη έχει ανοίξει η συζήτηση για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια. Εξάλλου, όπως διακηρύσσεται στο προοίμιο της Οικουμενικής Διακήρυξης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο σεβασμός στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια «αποτελεί τον ακρογωνιαίον λίθο της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης στον κόσμο».

Η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επισημαίνει ακόμη πως ενόψει των Ευρωεκλογών, η παγκόσμια ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας «αποκτά ένα πιο χειροπιαστό και συμμετοχικό ρόλο εκ μέρους των πολιτών».

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει: «Η συμμετοχή όλων στις Ευρωεκλογές, σε λίγες μέρες, μας δίνει ουσιαστικό δικαίωμα λόγου στην κατεύθυνση που θα πάρει η Ευρωπαϊκή Ένωση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. 

Οι ευρωβουλευτές δεν διαμορφώνουν και αποφασίζουν μόνο για τη νέα νομοθεσία, ελέγχουν παράλληλα και τα άλλα Όργανα της ΕΕ. 

Απέναντι στο φάντασμα του φασισμού και των μισαλλόδοξων πρακτικών εκ μέρους νοσταλγών του πιο μαύρου παρελθόντος της Ευρώπης, ας δώσουμε με την ψήφο μας την απάντηση για το ποια Ευρώπη θέλουμε, το μήνυμα ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού ιδεώδους της ειρηνικής συνύπαρξης, ισονομίας, ισοπολιτείας και δικαιοσύνης, του ιδεώδους του πλούτου της διαφορετικότητας».


"Ιωάννης Καποδίστριας"

5 σχόλια:

  1. Η ΕΞΙΣΩΣΙΣ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΟΣ ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ. ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ Ο,ΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΑΒΕΙ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ (ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ) ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ…. ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ``ΜΑΓΑΖΙ``ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, ας αφήσει την καρέκλα τώρα, ο αγράμματος με το περίσσιο θράσος, και θα δούμε τί θα κάνουμε και με τα δρακουλόπαιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!