Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΣΚΟΤΩΣΑΝ οι Τούρκοι τον Αμερικανό στρατιώτη, ΑΛΛΑ η είδηση ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ! Γιατί κύριοι;

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκοι σκότωσαν αμερικανό στρατιώτη
AKOMA ENA ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.


ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ;
Μπορεί η κόντρα ανάμεσα σε Τουρκία και ΗΠΑ να φαίνεται ότι περνά σε κάποιο έλεγχο, μετά και την επικείμενη επίσκεψη Τραμπ στην Τουρκία, όμως η κατάσταση στη Συρία αναμένεται να αποτελεί πηγή εντάσεων για καιρό ακόμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για michael thomason army

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για michael thomason army

Σύμφωνα με πληροφορίες οργάνωσης που δρα στις εμπόλεμες ζώνες της Συρίας, οι τουρκικές δυνάμεις που εδρεύουν στα βορειοανατολικά της χώρας σκότωσαν έναν Αμερικανό στρατιώτη που μαχόταν με το YPG. 

Αποτέλεσμα εικόνας για COFFINS WITH AMERICAN SOLDIERS

Πρόκειται για τον Michael Thomason ο οποίος σκοτώθηκε στις 28/29 Απριλίου στο Κομπανί της Συρίας πολύ κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.

Αποτέλεσμα εικόνας για michael thomason army


O Thomason καταγόταν από το Ντιτρόιτ και η είδηση του θανάτου προκάλεσε θρήνο στους οικείους του και τους συντοπίτες του που τον χαιρέτησαν με αγρυπνία το βράδυ της Τρίτης κρατώντας κεριά.


Αποτέλεσμα εικόνας για michael thomason army

To περιστατικό έγινε σε μια κρίσιμη καμπή για τις σχέσεις ανάμεσα σε ΗΠΑ και Τουρκία.

[Ορισμένα στοιχεία από : https://www.onalert.gr/kosmos/syria-amerikano-stratioti-skotosan-oi-toyrkikes-dynameis/344078/]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!