Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ!

Σχετική εικόνα



"Η λ ε κ τ ρ ο σ ό κ" από τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Τζ.Πάϊατ, ο οποίος σε συνέδριο που οργάνωσε η Πολεμική Αεροπορία στο Τατόϊ, ζήτησε να ...μοιραστούν τα κοιτάσματα με την Τουρκία μισά-μισά!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ


Πιο αναλυτικά, ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρεϊ Πάϊατ, στο συνέδριο σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και την κυπριακή ΑΟΖ, μίλησε για διάλογο και φιλία μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας καθώς και για συμφωνίες "win-win" για όλους!


Σχετική εικόνα


Αμέσως μετά ο πρέσβης των ΗΠΑ μίλησε "για την ανάγκη σταθερότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου που είναι και ο βασικός στόχος των ΗΠΑ".



Όπως διευκρίνισε ο Αμερικανός πρέσβης: «είναι πολύ σημαντικό ο κ. Τσίπρας να ταξιδέψει στην Άγκυρα, αφού στο τέλος της ημέρας η Τουρκία είναι μέλος του NATO» .


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ


Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ανάμεσα στο "κοινό" βρισκόταν και ο ακόλουθος Άμυνας της τουρκικής πρεσβείας, ο οποίος πήρε τον λόγο κι έκανε μία…φιλειρηνική τοποθέτηση περί συνεργασίας-φιλίας και "καζάν-καζάν" Τουρκίας-Ελλάδας με την οποία συμφώνησε ο Τ.Πάϊατ.



Πρόκειται για το "δεύτερο κτύπημα" καθώς χτες όπως ενημέρωσε το 'pronews.gr', ο Βρετανός υπουργός χαρακτήρισε την περιοχή που βρίσκεται το τουρκικό γεωτρύπανο, ως περιοχή «υπό αμφισβήτηση», δηλαδή, ο Βρετανός κυβερνητικός αξιωματούχος, αμφισβήτησε τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου.



"Γεωτρήσεις δεν πρέπει να γίνονται σε περιοχές με κυριαρχία «υπό αμφισβήτηση»" δήλωσε δημοσίως ο Άλαν Ντάνκαν.



Για το θέμα αυτό, ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, προέβη και επισήμως σε διάβημα προς το Ηνωμένο Βασίλειο.



Κυπριακές πηγές τόνισαν πως ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου έχει κληθεί στο ΥΠΕΞ για να γίνουν διαβήματα. 
Ο Ν.Αναστασιάδης θα αποστείλει μέσω του Ύπατου Αρμοστή επιστολή στην Πρωθυπουργό Τερέζα Μέϊ, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου σε δημοσιογράφους έξω από το Προεδρικό.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!