Κυριακή 19 Μαΐου 2019

«Το ΚΚΕ στην Ελβετία». Από τον (Ανατολικογερμανό ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ) Erich Honecker στον Αλέξη Τσίπρα.



Γράφει ο Matthias Mielke

Στουτγκάρδη 1978. 
Εκπρόσωποι κορυφαίων ελληνικών βιομηχανιών της εποχής θα συναντούσαν εδώ τους Γερμανούς συνεργάτες τους για λογαριασμό των οποίων θα έπρεπε να πάρουν μια μεγάλη δουλειά στην Ελλάδα, για την ακρίβεια την κατασκευή δύο Θερμοηλεκτρικών εργοστασίων. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ERICH HONECKER

Όπως ήταν φυσικό δεν άργησε να πέσει στο τραπέζι η ανάγκη του λαδώματος των Ελλήνων πολιτικών της εποχής.

Ο Άνθρωπος που διαχρονικά Λάδωνε για λογαριασμό των Γερμανών τους Ελληνες πολιτικούς άρχισε να ζητάει τα ποσά που αντιστοιχούσαν σε εκατομμύρια δραχμές σε μάρκα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ERICH HONECKER

Σύμφωνα με τη πάγια τακτική του δεν θα λαδωνόταν μόνο στελέχη του κυβερνώντος κόμματος-τότε ήταν η ΝΔ-αλλά και στελέχη των υπολοίπων κομμμάτων ανάλογα με το ποσοστό που είχαν στη Βουλή. 
Στις σημειώσεις που κρατούσαν οι Γερμανοί υπήρχαν μόνο τα αρχικά των Ελλήνων πολιτικών. Εκείνος φρόντιζε να τους αποκαλύπτει ποιο όνομα κρύβονταν πίσω από τα αρχικά.

Οταν έφτασαν στο ΚΚΕ εκείνος τους είπε πως τα λεφτά θα έμπαιναν στο λογαριασμό που διατηρούσε το ΚΚΕ στην Ελβετία. Συνέχισαν με τα υπόλοιπα κόμματα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ

Τα στελέχη των γερμανικών εταιριών που θα εμπλέκονταν στην κατασκευή των θερμοηλεκτρικών εργοστασίων στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν με κάτι σαράβαλα αυτοκίνητα ανατολικογερμανικών εταιριών. 

Σχετική εικόνα

Το ίδιο και οι ανατολικογερμανοί επιστήμονες. 

Δεν συνέβαινε το ίδιο όμως με την νομενκλατούρα του κομμουνιστικού κόμματος της Ανατολικής Γερμανίας. 

Αυτοί κυκλοφορούσαν με πολυτελείς δυτικογερμανικές Μercedes...

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για MERCEDES BADGE

Ο ίδιος ο Erich Honecker είχε τουλάχιστο 7 βίλλες. Από μία βίλα σε κάθε από τις πιο γνωστές λίμνες της Ανατολικής Γερμανίας. 

Οταν τα στελέχη των γερμανικών εργοστασίων έπρεπε να έλθουν στην Ελλάδα δεν τους επέτρεπαν να συνοδεύονται από τις συζύγους τους. 

Οι σύζυγοί τους έμεναν πίσω ώστε το καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας να είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψουν πίσω στη Γερμανία. 

Αντίθετα τα υψηλόβαθμα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος μπορούσαν να φέρουν μαζί τους και τις συζύγους τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για DDR flag

Το καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας όπως φυσικά και των υπολοίπων πρώην ανατολικών χωρών κρατούσε το πόπολο συνειδητά στη φτώχια ενώ η 'ελιτ' του κόμματος απολάμβανε τα προνόμιά της. 
Τους ήθελε φτωχούς για να τους μπολιάζει πιο εύκολα με τον ιό της ιδεοληψίας της. 
Με αυτή την λογική λειτουργούσε και το ΚΚΕ στην Ελλάδα.

Στους σεισμούς της Καλαμάτας για παράδειγμα το ΚΚΕ δεν επέτρεψε σε πλοίο Ελληνα εφοπλιστή να φιλοξενήσει τους κατοίκους των οποίων τα σπίτια είχαν γίνει ακατοίκητα. 
Κι αυτό γιατί τους ήθελε να τους έχει στο έλεός του ώστε να τους στρατολογεί. 
Με αυτή τη λογική μπολιάστηκαν και οι σημερινοί κυβερνώντες. 

Ο Τσίπρας και οι υπουργοί του έχουν δικαίωμα να κάνουν διακοπές στις θαλαμηγούς της ελίτ αλλά το πόπολο πρέπει να βρίσκεται στη φτώχια και να ζει με τα επιδόματα και τα έκτακτα βοηθήματα. Εκπαιδεύουν συστηματικά και με συγκεκριμένη πολιτική γραμμή τους νέους να κάθονται στα καφενεία και τις καφετέριες και να αρκούνται στα επιδόματα. 

Ετσι τις δουλειές στην Ελλάδα εξακολουθούν να τις κάνουν οι Αλβανοί, ενώ μπαίνουν δυναμικά οι Αιγύπτιοι, οι Πακιστανοί και πάει λέγοντας. Οι νέοι Ελληνες βουλιάζουν στις καφετέριες με τα επιδόματα του κοτεράτου Τσίπρα και των υπουργών του.

Οι υψηλοί φορολογικοί και ασφαλιστικοί συντελεστές καθώς και τα χαράτσια στο Επιχειρείν είναι ακριβώς γι΄αυτό το λόγο: 
Για να αποτρέπουν όσους θέλουν να κάνουν μια μικρομεσαία επιχείρηση και τους ελεύθερους επαγγελματίες. 

Σύμφωνα με την ύπουλη και χυδαία πολιτική τους ο λαός πρέπει να εξαρτάται από τα επιδόματα του κράτους εάν δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. 

Θα πρέπει να υπάρχει μόνο το κράτος και μια χούφτα ολιγάρχες που διαπλέκονται με το κράτος όπως τότε στα 1978 που ξεκίνησε η ιστορία που μόλις διαβάσατε…Κάποια αρχικά για την Ιστορία: I.M. και Ε.Μ.

Αυτό το κράτος δεν αλλάζει…



"Ιωάννης Καποδίστριας"
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!