Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Σ ο κ ά ρ ε ι η αποκάλυψη Χατζησάββα... Η Μυστική Υπηρεσία των Τούρκων γνωστή και ως ΜΙΤ (Millî İstihbarat Teşkilâtı) μέσω διαπιστευμένης εταιρείας, μπορεί να παρακολουθεί Έλληνες πολίτες μέσα στην ίδια μας την χώρα.

'scripta manent': κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια δεν έγινε τώρα με τον 'αλ6' ...η Κύπρος κείται μακράν...θυμάστε;;;



Είναι από τις φορές, που οι αποκαλύψεις του Μανώλη Χατζησάββα, με αφήνουν άφωνη.
Και την φορά αυτή, πρόκειται για μια ακόμα ΣΑΤΑΝΙΚΗ συνεργασία του πρωθυπουργεύοντος υποκειμένου τουρκοεβραίου Τσίπρα με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, που ... μάλλον δικαιολογείται και λόγω της καταγωγής του...

Στην ουσία δηλαδή, ο Μανώλης Χατζησάββας, αποκαλύπτει πως ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 'ΕΥΠ', ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ!!!!!!!!!

Όπως γράφει στο παρόν συγκλονιστικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ο Μανώλησ Χατζησάββας, "Οσο για τον διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη, 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ

αγρόν ηγόρασε .. ενώ γνωρίζει για την συγκεκριμένη υπόθεση - καθ΄ότι τους είχα παράσχει στοιχεία τα οποία ήταν αποτέλεσμα  κατασκοπευτικής δράσης μου στην Τουρκία - σχετικά με την διαπιστευμένη εταιρεία των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών ΜΙΤ την Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş., αμέλησε για τα δέοντα, όπως ορίζει ο νόμος, βάζοντας προφανώς το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το Εθνικό. 

Σχετική εικόνα


Διότι ως γνωστό οι Τούρκοι τον πληρώνουν ως δημοσιογράφο για τις υπηρεσίες του στην γνωστή EurActiv το ειδησεογραφικό πορτάλ που πληρώνουν ο Soros, και φαρμακευτικές όπως η Novartis, της οποίας το Ελληνικό κομμάτι είναι ιδιοκτησίας του με ιδιαίτερα τεχνάσματα αποφυγής φορολογίας μέσω ΜΚΟ και άλλα γνωστά κόλπα του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, και του μεταλλαγμένου που ζητά τον ψήφο σας με νέα ονόματα."
Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ

Στις αποκαλύψεις του Μανώλη Χατζησάββα, είναι και το μείζον θέμα των ημερών για το ΜΑΤΙ, και θεωρεί όπως κι εγώ ανέφερα στο σχετικό θέμα που ανάρτησα, ότι "η αποκάλυψη για τα ηχητικά των δημοσίων υπηρεσιών" που έβγαλε ο τηλεοπτικός σταθμός SKY και ο ... "δημοσιογράφος" ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ, με σκοπό να βγει "λάδι" ο Αλέξης Τσίπρας και όλες οι ευθύνες να πέσουν σε άλλους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ

ΤΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, που γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας;;
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ;;; 

Προς το παρόν, ενημερώστε όσους περισσότερους φίλους μπορείτε για το συγκεκριμένο θέμα και... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ... "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ"...

Καλλιόπη Σουφλή

για περισσότερα πατήστε στο 'λίνκ'
&
https://scripta---manent.blogspot.com/2019/05/milli-istihbarat-teskilat.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!