Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Aμερικανίδα βουλευτής: Η Πρεσβεία της Ελλάδος με ΠΙΕΖΕΙ νά ΜΗΝ λέω πώς η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!

Σχετική εικόνα

'Freepen.gr' - Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη ο Δημήτρης Φιλιππίδης από τον 'Hellas FM' όπου είχε καλεσμένη την Αμερικανίδα βουλευτή, Κάρολυν Μαλόνι. 
Η κ. Μαλόνι δήλωσε μεταξύ άλλων: 
Σχετική εικόνα

"Από την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ουάσινγκτον με πίεσαν (!) και με πιέζουν (!) να μην λέω πως η Μακεδονία είναι Ελληνική"! 

"Η Μακεδονία είναι Ελληνική, οι Σκοπιανοί χρησιμοποιούν την Ελληνική ιστορία, τα Ελληνικά σύμβολα, οι αρχαιολόγοι πολύ απλά αποδεικνύουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας"!

http://www.freepen.gr/2019/05/blog-post_8076.html?fbclid=IwAR3H-IN-OtJSJMS9FwD7C3pAhJWFc9J_CAItDIEKbsnsA0JI1MHxAm-FHE0

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Αγία Γραφή και Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης: "ἡ γὰρ κρίσις ἀνέλεος τῷ μὴ ποιήσαντι ἔλεος" (χωρίς έλεος η κρίση του Θεού, σε όποιον δεν έκανε έλεος στους ανθρώπους).

    Το προηγούμενο ρητό, έχει πολύ μεγάλο βάθος και περιεχόμενο, και δεν εξαντλείται σε αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε με μια πρώτη ανάγνωση του. Η λέξη "έλεος", ΔΕΝ εννοεί ΜΟΝΟ την ελεημοσύνη που δίνουμε στους έχοντες ανάγκη ανθρώπους.


    π. Γεράσιμος Φωκάς, 2000: "Μήπως θα τον πάρει η Ελλάδα τώρα τον Σταυρό; Έρχονται δύσκολες ημέρες ..."

    http://apantaortodoxias.blogspot.com/2018/10/2000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι αυτοί εκεί στην Πρεσβεία θέλουν ξήλωμα και την εσχάτη των ποινών για εθνική μειοδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτού του "έιδους" τα σαφέστατα ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ περιστατικά, φοβούμεθα ότι ΔΕΝ συμβαίνουν μόνο στήν συγκεκριμένη πρεσβεία μας, αλλά και σε άλλες...
      Φοβούμεθα και λυπούμεθα βαθέως...

      Διαγραφή
  3. Ένας λόγος παραπάνω να γίνουν εκτενέστεροι έλεγχοι για το ποιόν των υπαλλήλων στις πρεσβείες μας,να ξηλωθούν οι ανίκανοι ανθέλληνες και να αντικατασταθούν από άξιους πατριώτες.Αυτό βέβαια προϋποθέτει την ύπαρξη σοβαρού κράτους και όχι κράτους-μπανανία όπως είναι το δικό μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!