Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !



F-35A των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια εναέριου ανεφοδιασμού από KC-135 Stratotanker

Παρά τον υπερβολικό θόρυβο γύρω από τις ικανότητες που φέρεται πως θα εισήγαγαν στον σύγχρονο αεροπορικό αγώνα, τα αεροσκάφη δεν φαίνεται να ικανοποιούν τις προσδοκίες των αγοραστών τους - ούτε τις υποσχέσεις των σχεδιαστών τους.
Σχετική εικόνα

Ορισμένα πολύ σοβαρά προβλήματα έχουν ανακύψει στα μαχητικά 'F-35' των ΗΠΑ όταν πετούν σε υψηλές ταχύτητες και υψόμετρα, ζητήματα τα οποία περιορίζουν τις δυνατότητες χαμηλής παρατηρησιμότητας των αεροσκαφών και απειλώντας τα ακόμη και με δομική βλάβη.
Ενώ η πιθανότητα εμφάνισης είναι χαμηλή, ορισμένοι πιλότοι ανησυχούν σοβαρά από τους περιορισμούς που δημιουργούν τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Σχετική εικόνα

Στα τέλη του 2011, το Πρόγραμμα F-35 του Πενταγώνου είδε τις εκδόσεις B και C του F-35 να εμφανίζουν «θερμική βλάβη» στο πίσω μέρος του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια υπερηχητικής πτήσης, σύμφωνα με αποκλειστικά έγγραφα από το 'Defense News'.

Και οι δύο περιπτώσεις εμφανίστηκαν ενώ τα αεροσκάφη πετούσαν στο όριο των φακέλων πτήσης τους, δηλαδή, σύμφωνα με ένα δελτίο στοιχείων της Πολεμικής Αεροπορίας, όταν πετούσαν πάνω από τα 50.000 πόδια και σε ταχύτητες μεταξύ 1,3 και 1,4 Mach. 

F-35

Η μέγιστη ταχύτητα των F-35 είναι μεταξύ 1,5 και 1,8 Mach ή περίπου 1,200 μίλια / ανά ώρα, σύμφωνα με το Global Security.

Αποτέλεσμα εικόνας για F-35

Ο αντιπτέραρχος Ματ Ουΐντερ, ο οποίος είναι επικεφαλής του προγράμματος 'F-35', είπε στο 'Defense News' σε άρθρο της Τετάρτης, ότι επειδή οι δοκιμαστές δεν μπόρεσαν να αναπαράγουν το πρόβλημα στις επόμενες δοκιμές, δεν επιδιώχθηκε πλήρης αποκατάσταση και οι μηχανικοί τοποθετούν απλώς ένα ...spray – ως επίστρωση που παρέχει πρόσθετη προστασία από την θερμότητα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

http://greeknation.blogspot.com/2019/06/f-35_17.html

&

https://sputniknews.gr/amyna/201906133745627-axrhsto-f-35-katelh3e-petaxei-taxuthtes/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!