Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΡΩΣΙΚΑ υδροπλάνα αγοράζουν οι ...ΗΠΑ !!!!!!!!!![ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;]


Η Ρωσία θα παραδώσει ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ 'Be - 200' σε ΗΠΑ και Χιλή!
Be-200 amphibious aircraft

(...ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟ 12ΕΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ!
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ...ΠΙΕΣΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ!)
Η Ρωσία θα αρχίσει να παραδίδει το αμφίβιο αεροσκάφος Berivel 'Be-200' στην εταιρεία 'US Seaplane Global Air Services' το 2020-2021, σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο Γιούρι Γκρουτίνιν, γενικός διευθυντής της εταιρείας αεροσκαφών Μπέριεφ.
Αποτέλεσμα εικόνας για BE-200

«Έχουμε συμφωνήσει και έχουμε υπογράψει έγγραφα: Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν 15 μήνες μετά την έναρξη της χρηματοδότησης. Νομίζω ότι η χρηματοδότηση θα έρθει το Σεπτέμβριο», δήλωσε ο Γκρουτίνιν σε δημοσιογράφους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Παρισιού στη γαλλική πόλη Le Bourget .

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της, η ρωσική εταιρεία United Aircraft Corporation (UAC) σκοπεύει επίσης να παραδώσει στην Χιλή επτά αεροπορικά αεροσκάφη Berrier Be-200 το 2020.

Αποτέλεσμα εικόνας για BE-200

«Σήμερα υπογράψαμε μια συμφωνία με τη Χιλή για να παραδώσουμε δύο ακόμη αεροσκάφη. Είχαμε μια σύμβαση για πέντε αεροσκάφη και τώρα, κατόπιν αιτήματός τους, προσθέσαμε και άλλα δύο αεροσκάφη. 

Θα τα παραδώσουμε το 2020», δήλωσε ο Γκρουτινίν σε δημοσιογράφους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Παρισιού στη γαλλική πόλη Le Bourget.


Η Seaplane Global Air Services και η ρωσική εταιρία αεροσκαφών Beriev κατάρτισαν το 2018 σχέδιο σύμβασης για παραδόσεις 10 αεροπλάνων Be-200.

Αναφορικά με το Be-200, η βασική έκδοση του χρησιμοποιείται σε ρόλους αεροπυρόσβεσης. 
Την ίδια στιγμή, υπάρχει και μια έκδοση του για υποβρύχιο πόλεμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για BE-200

Υπενθυμίζεται ότι αυτά τα αεροσκάφη απεστάλησαν από την ρωσική κυβέρνηση στην Ελλάδα, ώστε να βοηθήσουν στην κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών του καλοκαιριού του 2007...

https://sputniknews.gr/kosmos/201906183779407-h-rwsia-tha-paradwsei-aeroskafh-Be-200-se-hpa-kai-xili/

==========================

[ΤΑ ΘΥΜΑΣΘΕ ΑΥΤΑ;
KAI AΦΟΥ ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ...ΓΥΝΑΙΚΑ!
ΑΠΟΡΗΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΣΕ!
ΤΕΛΟΣ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΠΡΟΤΑΘΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ...]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!