Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Τάδε έφη ο ...θείος ΤΖΕΦΡΥ ! Τέλος!


Σχετική εικόνα

Αφού η αμερικανική πρεσβεία επιμένει ότι η «Συσπείρωση» της διαλυμένης Κοινοπραξίας Εφιαλτών και Παλιανθρώπων είναι το 87% και η δημοσκόπηση του Σκάααι που ακούει τη φωνή του Κυρίου βρήκε ότι ο ...ΜΥΡΙΖΑ, με «αναγωγή» και με την βοήθεια του Ταγίπ, βρίσκεται στο 27%. 
Ο δικομματισμός στο 62%.
Αποτέλεσμα εικόνας για τζεφρι πάϊατ και Τσίπρας

Στάσιμοι η Φώφη (7%) και ο Κουτσούμπας (5,5%) .Η Χρυσή Αυγή «διολισθαίνει» στο 4,5%. 
Οι αναποφάσιστοι περιορίζονται στο 7,5%. 

Σύμφωνα με την επιθυμία της Πρεσβείας ο Μπαρουχάκης που δεν θέλει σύνορα με τον Ταγίπ στην Θράκη σπρώχνεται για να μπει στην Βουλή, ενώ τον Βελλόπουλο τον αφήνουν εκτός. 

Σχετική εικόνα

Στο δίπλα μαγαζί του Ιβάν, που επίσης ακολουθεί τις οδηγίες του Τζέφρι μέτρησαν τη Νέα Δημοκρατία στο 32,4%, (δηλαδή με πτώση έναντι των Ευρωεκλογών) και τον ΜΥΡΙΖΑ στο 23,2% .

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, δίνουν στην Φώφη 6,5%, στην ΚΚΕ ΕΠΕ 4,8%, στη Χρυσή Αυγή 3,8%, στον Μπαρουχάκη 3,5% και στην Ελληνική Λύση 3%. Εκτός Βουλής, με 1,8% η Κωνσταντοπούλου, και η Ένωση Κεντρώων 1,1%. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ζωή κωνσταντοπούλου

Τα εκτός βουλής Κόμματα παίρνουν συνολικά 4,5%, ενώ «αναποφάσιστοι» δήλωσαν στην ΑΛΚΟ οι διπλάσιοι από ότι στον Σκάααι. 15%.

Μιλάνε για «πόλωση» και μετά εκτιμούν το αποτέλεσμα με βάση την ανύπαρκτη πόλωση για την οποία εργάζονται ο Ταγίπ, η Πρεσβεία και ο επαγγελματίας πράκτορας. 

Σχετική εικόνα

Πρόκειται για κατάφορες απόπειρες ενίσχυσης του Τσιπρόφσκι και σπρωξίματος του εκλεκτού των έξωθεν, της Στοάς και της Συναγωγής, Μπαρουχάκη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για βαρουφάκης πουκάμισο

Όπως σας έχω εξηγήσει ο Τσιπρόφσκι βρίσκεται στο 19-20% και μέχρι την κάλπη μπορεί και πιο κάτω. Γύρω στο 1.000.000 ψήφους θα πάρει.

Αποτέλεσμα εικόνας για βαρουφάκης πουκάμισο

Η αυτοδυναμία του Κούλι παίζεται στην είσοδο των μικρών Κομμάτων. 
Εάν μπουν ο Βελόπουλος (χωρίς μαλλιά!) και η Ένωση Κεντρώων θα έχει 146-148 βουλευτές.

Υ.Γ. Ελπίζω να μην βρεθούν αρκετοί ηλίθιοι για να βάλουν τον Μπαρούχ και Αυτονομιστές Τούρκους στην Βουλή.

http://deltio11.blogspot.com/2019/06/blog-post_21.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!