Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Καί 'ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ' νά φωνάξουμε, μάλλον ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ!


ΘEΜΑ : Συλλήψεις Ορθοδόξων έξω από το Μουσουλμανικό Τέμενος του Βοτανικού. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

Διά του παρόντος εκφράζω την αγανάκτηση μου, ως Ορθόδοξος και Έλλην, καθόλα νόμιμος φορολογούμενος πολίτης για τις χτεσινές συλλήψεις στο Βοτανικό από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, εις βάρος Ορθοδόξων που θέλησαν να διαμαρτύρονται για την εκχώρηση Ελληνικής Γης, σε Μουσουλμάνους προκειμένου να την μετατρέψουν σε τόπο προσευχής του Ισλάμ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ
 Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα

Θα σας θυμίσω πως οι Αγιοι Εθνομαρτυρες, Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Μιαούλης, Νικηταράς, Παπαφλέσσας, και όλοι εκείνοι που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας, δεν επιτρέπουν την παραμικρή εκχώρηση Γης, σε κανέναν από τους πρώην κατακτητές.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

Το αίμα τους, οι αγώνες τους, οι θυσίες τους, ήταν το αιώνιο βούλευμα, η αιώνια διαθήκη, να είναι η Ελλάδα, ακέραια, ελεύθερη και αμιγώς Ελληνική. 
Η διαθήκη του αίματος τους, δεν επιτρέπει σε εμάς, ούτε κατά την ελάχιστη απόκλιση από το να την κρατήσουμε Ελληνική, και η φωνή τους θα αντηχεί και θα ελέγχει αιώνια στους προδότες. 

Σχετική εικόνα

Οι συνάδελφοι μου άνδρες των ενόπλων δυνάμεων που τάχθηκαν λόγω της προκλητικότητας του Ερντογαν να υπηρετούν στα σύνορα, στο Ανατολικό Αιγαίο, ετοιμοπόλεμο, πανέτοιμοι να θυσιαστούν για την Πατρίδα μας, δεν αφήνει άλλη ερμηνεία και παραδοχή, παρά την εύνοια όλου του γένους των Ελλήνων, ως μια γροθιά, σε κάθε μετερίζι να προασπιίζεται την Ελλάδα, απ άκρη σε άκρη. 

Άρα είναι εντελώς ασυμβίβαστο σήμερα, όπου η προκλητικότητα του Ερντογαν χτυπάει στα κόκκινα, εσείς οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να συλλαμβάνετε Ορθοδόξους Χριστιανούς και Έλληνες που επιθυμούν, όπως και οι ένοπλες δυνάμεις, με ένα στόμα με μία καρδιά, την Ελλάδα ακέραια, αμιγώς Ελληνική. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

Οι συλλήψεις σας δίνουν λαβή και τροφή στον Ερντογαν γινόσαστε περίγελοι, και κατά την τολμηρότερη ερμηνεία, πιόνια του, διότι αφενός ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας σχολιάζει την Τουρκική Επιθετικότητα, εσείς επί της ουσίας τασεστε απέναντι στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και προασπίζεστε την Τουρκική κυριαρχία μέσα στην καρδιά της Ελλάδας, διότι κάθε τέμενος προσευχής του Ισλάμ στην Ελλάδα είναι και μία παραχώρηση εδαφικής ακεραιότητας στην Τουρκία, και δεν συνάδει ούτε με το φρόνημα των Ελλήνων ούτε με με τις καταστάσεις των ημερών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

Για όλους τους ανωτέρω λόγους, κυριότεροι όμως αυτών της αιώνιας θυσίας, υπέρ Ορθοδόξων βωμών και εστιών, όπως μας παραδόθηκε, και όπως το Σύνταγμα της Ελλάδας ανελαστικά ορίζει, καταθέτω τούτη την έγγραφη αναφορά, για να σας θέσω ενώπιον των ιστορικών σας ευθυνών, ενώπιον όλων των Αγίων και των Ηρώων που μας περιμένουν στην τελική κρίση να μας δικάσουν. 

Ποία λοιπόν είναι η σημασία όλων των πεπραγμένων μας σε αυτή την ζωή, εάν δεν λαμβάνουμε μέριμνα για την αιώνια ζωή; Ποιό το κέρδος όταν ο άνθρωπος ατενίζει τον τάφο του, την ύστατη ώρα και η ζωή του ήταν μια ουρά υποτέλειας στους αντίχριστους της νέας εποχής; 

Μήπως γλύτωσε κανείς τον τάφο, μήπως πήρε τίποτα μαζί του από τις δοξες και τα γαλόνια που αποκόμισε υποστηρίζοντας τα άδικα και ανήθικα, που παρουσιάζονται δήθεν με το προσωπείο και τον μανδύα του προοδευτισμού; 

Ο τάφος είναι θάνατος, και ο θάνατος τάφος που μέσα του κρύβει τη βρώμα όλης της ζωής πού φροντίσαμε να περιποιουμαστε αγνοώντας την αιώνια αθάνατη ψυχή μας. 

Κύριοι, κλείνοντας τούτο το σύντομο έκτακτο περιστατικό, και επειδή και εγώ θέλω την Ελλάδα ορθόδοξη, αμιγώς Ελληνική και ελεύθερη, είμαι έτοιμος καθόλα να με συλλάβεται και να με οδηγήσετε συγκατηγορούμενο με τους αδελφούς Ορθοδόξους Χριστιανούς και Έλληνες που αντιστέκονται στις αντίχριστης υφής σκοτεινές εντολές στην Ελλάδα. 

Μετά λύπης για την κατάντια μας 

Μαρίνος Ριτσούδης 

Πρώην Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού. 


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Ρίγη συγκινησης με διακατεχουν, αξιωματικέ μας!

    Περιμενουμε να σας δωσει, η πολιτεια, οπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προδότες και εχθροί της Ιερής και Ηρωικής Ελλάδος, σκάβετε το λάκκο της χώρας αλλά το μόνο σίγουρο ότι στο λάκκο θα βρεθείτε εσείς οι ίδιοι.. δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο, όπου φυσάει ο μαμωνάς εκεί και εσείς.
    Το ότι ενεργείτε έτσι, δηλώνει ότι σας έχει πάρει και σας έχει σηκώσει ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >> EΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !
    ..ΜΕ ΡΟΜΦΑΙΑ , Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ !!

    >> ΠΙΘΗΚΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Ε ΟΡΘΙΟ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΕΒΗΛΑ !!
    -> ΑΛΙΜΟΝΟ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ , ΑΛΛΑ Δ Ε Ν ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .. ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ..
    ..-> Ε Φ Τ Α Σ Ε Η ΩΡΑ ΣΑΣ .. Δ Ε Ν ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!