Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΑΓΡΙΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ  Α Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Τ Ο Ι  ΤΟΥΡΚΟΙ....
ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ...


Αυστηρώς ακατάλληλο για τους «προοδευτικούς» παραμυθατζήδες της δήθεν ελληνο-τουρκικής «φιλίας», ήταν ο «φιλικός» - που μόνο φιλικός δεν ήταν - ποδοσφαιρικός αγώνας τήν Πέμπτη 30/05 μεταξύ Τουρκιάς και Ελλάδος στην Αττάλεια...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΙΟΣ 2019
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΙΟΣ 2019

Δείγμα του άκρως εχθρικού κλίματος που επικρατούσε σ’ αυτό το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι προετοιμασίας, ήταν οι εντονότατες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά την ανάκρουσή του ελληνικού εθνικού ύμνου, από το σύνολο των Τούρκων θεατών!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΙΟΣ 2019

Δείτε το σχετικό 'βίντεο' και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Όταν τα σκ@τ@ γίνουν φαί που έλεγε και η γιαγιά μου, θα γίνουν και τα αγαρηνά σκυλιά άνθρωποι και θα σέβονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο πράγμα που έχουν μάθει να σέβονται οι τούρκοι,είναι η δύναμη των όπλων.Όταν είχαμε την ευκαιρία να τους πατήσουμε κάτω σα σκουλήκια,παραμυθιαζόμασταν με ωραία παραμυθάκια Ελληνοτουρκικής φιλίας.Τώρα που έχουν αυτοί τη δύναμη,μας κόψαν την ονείρωξη στη μέση και κοντεύουν να μας πάρουν τη Θράκη,την Κύπρο και το μισό Αιγαίο.Με τέτοιους φίλους(τουρκους-νατοϊκους),ήθελα να'ξερα τι τους θέλουμε τους εχθρούς(αφγανοπακιστανούς)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!