Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Όταν σε ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΞΑΝΑ ο Πάπας, νά κρατάς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μικρό κ α λ ά θ ι ....(Σου έδωσε και ΔΩΡΟ έ;)

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ MISTER ALEXIS, ΣΕ "ΠΑΕΙ" ΜΕ ΧΙΛΙΑ ;
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ ; ; ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ - ΠΑΠΑΣ
4Η ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ;
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ
ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ....
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ - ΠΑΠΑΣ


Με τον Πάπα Φραγκίσκο συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος τον ευχαρίστησε από καρδιάς για την στήριξή του στην Ελλάδα (ΟΡΙΣΤΕ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ; ΠΟΥ; ΠΟΤΕ;) στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση με ανθρωπισμό!

O Πάπας συναντήθηκε για τέταρτη φορά σε πέντε χρόνια με τον Αλέξη Τρίπρα, ο οποίος όμως έχει πάει τις σχέσεις του με τον Πάπα και την Καθολική Εκκλησία σε άλλο επίπεδο!

Η πρώτη συνάντηση του Πάπα Φραγκίσκου με τον Αλέξη Τσίπρα το 2014 είχε ξεπεράσει τα 35 λεπτά της ώρας! 
Και να φανταστεί κανείς ότι ο Α. Τσίπρας βρισκόταν τότε στην αντιπολίτευση.

Ο Πάπας και ο Α. Τσίπρας συναντήθηκαν στη Λέσβο στο 2016 όταν ο Μπεργκόλιο έδειξε έμπρακτα την ευαισθησία του για το μεταναστευτικό και αποφάσισε να δώσει στον κόσμο ένα μήνυμα στήριξης της Ελλάδας και των μεταναστών.

Με αφορμή λοιπόν εκείνη την συνάντηση στην συνάντηση που είχαν σήμερα στο Βατικανό ο Πάπας έκανε στον Τσίπρα δώρο μια γραπτή αφιέρωση τους στίχους του Βιργίλιου από την Αινειάδα. 
Ως γνωστόν Ο Αινείας έλαβε μέρος στον Τρωικο πόλεμο, σύμμαχος των Τρώων, στη πλευρά του Έκτορα. Μετά την άλωση και λεηλασία της Τροίας, σύμφωνα με τη μεταγενέστερη Ρωμαϊκή μυθολογία, έφυγε από τη Τροία και μετά από πολλές περιπέτειες οι απόγονοί του ίδρυσαν τη Ρώμη.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του προς τη Ρώμη μια καταιγίδα ξέβρασε αυτόν και τους συντρόφους του στη Καρχηδόνα. Και αυτός παρηγορεί τους συντρόφους του με την φράση :Durate, et vosmet rebus servate secundis, που σημαίνει

«Εγκαρτερειτε και κοιτατε εμπρος: καλυτερες μας περιμενουν μερες» σύμφωνα με τον (Βιργίλιος,Αινειαδα Βιβλιο 1, Στιχος 200).

Αφού αφηγήθηκε την ιστορία στον Αλέξη Τσίπρα, πήρε μια κάρτα και ένα στύλο και του έγραψε την παραπάνω φράση.

Του έδωσε την κάρτα και του είπε :

«Κράτα το να το θυμάσαι. Τα λόγια αυτά αντιστοιχούν σε αυτό που εσυ τώρα βιώνεις και για αυτό πρέπει να συνεχίσεις να μάχεσαι…»

Σίγουρα στο μέλλον θα γίνουν και άλλες συναντήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, το σίγουρο όμως είναι ότι οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλές!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

7 σχόλια:

  1. Η επιτομή της ηλιθιότητας που δεν είναι ικανή να μάθει αγγλικά βαθμού lower ,θα εμπεδώσει στίχους του Βιργίλιου;Και από πότε ο άθεος ξετσίπας έχει καλές σχέσεις με το Χριστιανισμό;Πόσα σκοπεύει να μασήσει του πάπα ,προκειμένου να βλάψει το βλαμμένο κι άλλο την πατρίδα του;Πάπας και βλαμμένο,ο χειρότερος συνδυασμός.Κάτι μαγειρεύεται και δεν είναι υγιεινό για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι δυο εικονιζόμενοι στη φωτογραφία, είναι εκούσια θύματα της σατανοκίνητης διεθνούς "Νέας Εποχής".
    Ο Πάπας Ρώμης, πιστεύει ο δύστυχος ότι είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ εκφραστής του Θεού, πάνω στη γη.
    Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, πιστεύει αφελέστατα και εκτός πραγματικότητας, ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα, καταπολεμώντας το θέλημα του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ, Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Δ....ΠΑΠΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ!!!! ΤΟΝ ΠΑΠΑ- ΕΩΣΦΟΡΟ,ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕ. (ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΟΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πολύ σωστά!
      Αναφέρεστε στόν Πίο τον 11ο, που ενώ είχε αναλάβει μόλις λίγους μήνες πρίν τήν Μικρασιατική καταστροφή, ήτοι στις αρχές του 1922, "τσακίσθηκε" να στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Κεμάλ, ενώ ακόμα η Σμύρνη ΜΑΣ καιγόταν!!!
      Αυτά τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ τούς Παπικούς ορισμένοι κληρικοί "μας" απο δεκαετιών μάλιστα τους προσεγγίζουν δουλικά, χωρίς να φοβούνται Τον Θεό και τήν σκληρότατή Του Τιμωρία....

      Διαγραφή
  4. Μελλοθάνατοι και καταδικασμένοι...
    Σε λίγο πλήρως ξεχασμένοι...
    μια ανορθογραφία τελικά...
    σε όλη την πλάση, την ιστορία και την οικουμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγκαρτερείτε για ποιο λόγο;;; Θέλουν να τον ξανακάνουν κυβέρνηση μήπως; Περιμένουν να "λήξει" ο κούλης για να ξαναρθει ο σταλινικός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο προηγουμενος Παπας της Ρωμης, Βενεδικτος, που αποσυρθηκε 'οικειοθελως'... λογω ασθενειας και γηρατος, ηταν εβραιος γερμανος που εγινε ταχα μου καθολικος.
    Και να χαρες οι καθολικοι που ασπαστηκε τον καθολικισμο!
    Κανενας δεν υποψιασθηκε οτι ηταν πρακτορας των σιωνιστων...
    Τοτε δεν ηξερε ο κοσμος τι σημαινει γερμαναρας εβραιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!