Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020

Ποιός ήταν πρωθυπουργός το 1981, όταν ψηφίστηκε ο νόμος που απαγορεύει την Ελληνική Σημαία σε αρχαιολογικούς χώρους; Γιά ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ....

Αποτέλεσμα εικόνας για a mysterious person

Ξέρουμε τι σκεφτήκατε όταν είδατε τον τίτλο και την χρονολογία 1981.
Το μυαλό σας πήγε κατ΄ευθείαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, σωστά;

Δυστυχώς, κάνετε λάθος, Έλληνες κι Ελληνίδες...


Αποτέλεσμα εικόνας για κινουμενες εικονες - ελληνική σημαία
Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ

Αυτός ο νόμος (Ν. 1144/1981) ψηφίστηκε επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Ράλλη, επί Νέας Δημοκρατίας δηλαδή και μετά ακολούθησαν δύο τροποποιήσεις: Ν. 1491/1984, επί Α.Παπανδρέου και Ν. 2946/2001, επί "Σημίτη", που εξυπηρετούσαν τα ίδια συμφέροντα με την απαγόρευση της σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους.
Τα διάφορα 'blogs' και 'sites' που δημοσίευσαν ότι απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στην Ακρόπολη, ούτε καν μπήκαν στον κόπο να ερευνήσουν τους Νόμους και τις ημερομηνίες, για να δουν ποιες κυβερνήσεις τους ψήφισαν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ

Και κάποιοι οπαδοί - πρόβατα της Ν.Δ., για να το παίξουν «πατριώτες» και να μη θίξουν το κόμμα τους, βασιζόμενοι στην χρονολογία 1981, ισχυρίζονται ότι ο Νόμος πρωτοψηφίστηκε από την κυβέρνηση της «Αλλαγής» του Ανδρέα Παπανδρέου! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ

Γι” αυτό επιμένουμε, οπαδοί των κομμάτων, ότι θα πρέπει να διαμορφώνετε μόνοι σας τη γνώμη σας κι όχι να δέχεστε ό,τι σας ποτίζουν στο «μαντρί» τους!

Καταλάβατε πόσο εύκολα σας ελέγχουν;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ
ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΕΡΩΦ - ΤΟΣΙΤΣΑΣ (ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ...), ΚΩΝ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ.ΡΑΛΛΗΣ.
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑTV']

Καταλάβατε πώς καμμιά φορά αυτά που σας «περνούν» ως δεδομένα, μπορούν να αντιστραφούν;

Όταν λοιπόν διαβάζετε ειδήσεις, από blogs/sites, καλό είναι να ελέγχετε μόνοι σας αν αληθεύουν και να μη «πέφτετε» εύκολο θύμα της παραπληροφορήσεως.

Εμείς διαβάζοντας αρχικά τα άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σκεφτήκαμε να ερευνήσουμε το θέμα για τους εξής λόγους:

– Οι εκλογές έγιναν στις 18 Οκτωβρίου 1981, προς το τέλος δηλαδή του έτους

– Δεν προλάβαιναν μέχρι την σταθεροποίηση της Κυβερνήσεως Παπανδρέου να ψηφίσουν το Νόμο

– Ο Γ. Ράλλης έγινε πρωθυπουργός το 1980 για ένα χρόνο....

Δείτε παρακάτω το Νόμο 1144/1981 (μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, πατώντας «Αναζητήσεις» και κατόπιν «Νόμοι και Διατάγματα», δηλαδή ΕΔΩ), με υπογραφές των Υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, στη σελίδα 1.030.

Συμπέρασμα (επειδή το νόημα μετράει):


Αυτό τον Νόμο τον δημιούργησαν τα δυο μεγάλα προδοτικά κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από κοινού! Λόγω ξένων συμφερόντων, απαγόρευσαν την ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στην ίδια μας την πατρίδα!


ΠΗΓΗ: https://greek1.blogspot.com/2014/09/1981.html#ixzz6EJD9lRLJ 
®1Greek Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη 


============================

Η Τιμημένη όσο και αιματοβαμμένη Ελληνική Σημαία, αυτό το Ιερό  μας Σύμβολο από αιώνων, τους προκαλεί τρόμο!
...Πιστεύουμε πώς δεν πρέπει νά υπάρξουν αναγνώστες που θά έχουν απορία, γιατί τό έκαναν αυτό οι τότε κυβερνήσεις των δύο μεγάλων κομμάτων και οι "ηγέτες" τους. 
Επειδή ΑΝ έχουν τέτοια απορία, προφανέστατα βρίσκονται, είτε μακράν ...καρα-ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ, είτε σε λάθος ιστολόγιο!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!