Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Καί Α Μ Ε Τ Α Ν Ο Η Τ Ο Σ αλλά και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ !!!! (Έτσι σου είπανε νά λές;)


Από τους συριζαίους έχουμε ακούσει τα πάντα. Αλλά αυτήν την περίοδο ξεπέρασαν και τον χειρότερο εαυτό τους. Κουρουμπλής: Και οι Έλληνες της Μικράς Ασίας μπήκαν ως λαθραίοι στην Ελλάδα.
0:58
25.5K views
6:29 PM · Feb 12, 2020Twitter Media Studio

Να δικαιολογήσει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό συγκρίνοντας τις μεταναστευτικές ροές στα νησιά του Βορείου Αιγαίου με τους Έλληνες που ξεριζώθηκαν κατά την Μικρασιατική Καταστροφή, επιχείρησε ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφέροντας ότι «και τότε οι Έλληνες μπήκαν ως λαθραίοι γιατί τους ζητούσαν διαβατήρια».
Σε τηλεοπτική συζήτηση για το μεταναστευτικό, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «είχαμε τα ίδια γεγονότα που ζούμε τώρα στις παραμονές της Μικρασιατικής Καταστροφής».

Μάλιστα, στην αντίδραση που προκλήθηκε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής ο Κουρουμπλής επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας, πως τρεις μέρες πριν την Μικρασιατική Καταστροφή είχε βγει διάταγμα από την κυβέρνηση που έλεγε πως οι Ίωνες θα μπουν μόνο αν έχουν διαβατήριο.

http://ixnos.blogspot.com/2020/02/blog-post_13.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!