Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΜΗΝ κοιμάσθε! Ούτε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ! Η ..."λαίδη" Νίκη ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ 120 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ γιά ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ του ....ΚΟΡΑΝΙΟΥ στήν ΘΡΑΚΗ μας ! ! !




ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;

ΣΙΓΟΥΡΑ;

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ...ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΑ!

Ενώ στα σχολεία μας έχει περιθωριοποιηθεί το μάθημα των Θρησκευτικών και δεν προσλαμβάνονται πλέον θεολόγοι, η χούντα Μητσοτάκη προχωρά στήν πρόσληψη 120 Ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης γιά τήν διδασκαλία του Κορανίου, δια των υπουργείων (α-) Παιδείας (Lady Bilderberg – Κεραμέως) και Εσωτερικών (κνίτης του Μητσοτάκη Θεοδωρικάκος).
Οι 60 θέσεις αφορούν τήν Μουφτεία Κομοτηνής, οι 30 θέσεις τήν Μουφτεία Ξάνθης και οι υπόλοιπες 30 τήν Μουφτεία Διδυμοτείχου. 

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη, το αντικείμενο της εργασίας των Ιεροδιδασκάλων είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα Tεμένη της Θράκης, αλλά και σε Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Θράκης, σε μουσουλμάνους μαθητές, που έχουν απαλλαγεί από τα Θρησκευτικά.

Μάλιστα, γι’ αυτό το τελευταίο, στην προκήρυξη αναφέρεται πως όσοι επιλεγούν, θα μπορούν να διδάξουν ακόμα κι αν ....δεν κατέχουν παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια!

Και προφανώς, οι επόμενες προσλήψεις μουσουλμάνων θα αφορούν το τζαμί της Αθήνας, που θα εγκαινιάσει ο δικτάτορας Μητσοτάκης τον Σεπτέμβριο! Και οι μεθεπόμενες, τα τζαμιά που θα φτιαχτούν στις διάφορες πόλεις της Ελλάδος, για τα «προσφυγάκια»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!